Şimdi Ara

SATILIK POWERCOLOR RX580 8 GB RED DEVİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün sorunsuzdur. Kutu fatura veya garanti yoktur. Sadece kart vardır. Sistemde şu an takılı ve kullanılmaktadır. Miningde kullanıldımı diye soranlara şimdiden söyleyeyim int cafeden alınma karttır.

Takas yoktur sadace satılıktır.

Fiyat: Satıldı

SATILIK POWERCOLOR RX580 8 GB RED DEVİLSATILIK POWERCOLOR RX580 8 GB RED DEVİLSATILIK POWERCOLOR RX580 8 GB RED DEVİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz_vga -- 27 Mayıs 2020; 15:14:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: cengiz_vga

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bende sapphire rx 580 8Gb var mining çıkması kutu fatura yok 1200 tl den alır mısın mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: dokuzkuyruklu-_-

Bende sapphire rx 580 8Gb var mining çıkması kutu fatura yok 1200 tl den alır mısın mesela

Alıntıları Göster
    mining li kartı 500tl desen almam ki ne alaka bu soru şimdi açıklasan?

• quote:

mining li kartı 500tl desen almam ki ne alaka bu soru şimdi açıklasan?

Alıntıları Göster
    cafe çıkması demişsin kim internet cafesine rx 580 alsın ki? mining yapmayacaksa? hem ilk çıktığında bulmak çok zordu hem mining çok popülerdi aynısını demek istedim hocam garantili kutulu faturalı ürünlere 1200 isteniyor
  • quote:

cafe çıkması demişsin kim internet cafesine rx 580 alsın ki? mining yapmayacaksa? hem ilk çıktığında bulmak çok zordu hem mining çok popülerdi aynısını demek istedim hocam garantili kutulu faturalı ürünlere 1200 isteniyor

Alıntıları Göster
    Demetevlerde oturuyorum Ankara da. Burdaki çoğu cafede rx580 var ucuz diye sistemlerine ben taktım çünkü o zamanlarda. Sizler bulamazsınız ama ben bu kartların sıfırınıda, cafe çıkmasınıda hatta mininglisinede çok fazla bulurum.Forum beni iyi bilir neden nickte cengiz_vga yazar
    Faturalısını satıyordur satmıyordur bişey diyemem benim fiyatım bu alacak olanla konuşulur pazarlık yapılır o ayrı ama yok şöyle yok böyle diyerek kişilerin ilanlarını kirletmek hiç hoş değil. He kutu isteyenler ise kutuyu alıp satıyorlarmış onuda yeni öğrendim oda garip bir durum

Bu arada mining hala yapılıyor ama 10-20 ekran kartıyla mining yapanlar bıraktı elektrik faturası yüzünden ve anlamadıkları için. Ama 1500-2000 adet kartla mining yapanlar devam ediyor bu arada bilgine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz_vga -- 24 Mayıs 2020; 6:57:10 >

• quote:

Demetevlerde oturuyorum Ankara da. Burdaki çoğu cafede rx580 var ucuz diye sistemlerine ben taktım çünkü o zamanlarda. Sizler bulamazsınız ama ben bu kartların sıfırınıda, cafe çıkmasınıda hatta mininglisinede çok fazla bulurum.Forum beni iyi bilir neden nickte cengiz_vga yazar
    Faturalısını satıyordur satmıyordur bişey diyemem benim fiyatım bu alacak olanla konuşulur pazarlık yapılır o ayrı ama yok şöyle yok böyle diyerek kişilerin ilanlarını kirletmek hiç hoş değil. He kutu isteyenler ise kutuyu alıp satıyorlarmış onuda yeni öğrendim oda garip bir durum

Bu arada mining hala yapılıyor ama 10-20 ekran kartıyla mining yapanlar bıraktı elektrik faturası yüzünden ve anlamadıkları için. Ama 1500-2000 adet kartla mining yapanlar devam ediyor bu arada bilgine

Alıntıları Göster
    kutuya 50 tl istiyorlar ilanlar mevcut evet haklısınız amacım ilanınızı kirletmek değildi sadece fiyata levent kırca tarzı bir eleştiri yapmak istedim iyi forumlar

• quote:

kutuya 50 tl istiyorlar ilanlar mevcut evet haklısınız amacım ilanınızı kirletmek değildi sadece fiyata levent kırca tarzı bir eleştiri yapmak istedim iyi forumlar

Alıntıları Göster
    Eleştirilere her zaman açığım
    İyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynısını kutulu 1050ye verdim forumda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.