Şimdi Ara

SATILIK - Powercolor Red Devil RX 6800 XT (Takas opsiyonlu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK - Powercolor Red Devil RX 6800 XT (Takas opsiyonlu)
    SATIŞTAN ÇEKİLMİŞTİR

08.01.2021 DFS (Türkiye) faturalıdır.

Yeni aldım; fakat ihtiyaç fazlası duruma düştü.

İadeden evvel almak isteyen olursa diye ilan açtım.

Takas opsiyonu
    RTX 2080, RTX 2080S, RTX 2080Ti, RTX 3060Ti, RTX 3070

SATIŞTAN ÇEKİLMİŞTİR

SATILIK - Powercolor Red Devil RX 6800 XT (Takas opsiyonlu) SATILIK - Powercolor Red Devil RX 6800 XT (Takas opsiyonlu) SATILIK - Powercolor Red Devil RX 6800 XT (Takas opsiyonlu)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 9500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fatura fiyatından alırım hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3080 veririm inno3d x4
    1600TL fark alırım
  • Elimde 1 haftalık MSI referans rx 6800 ve 2 aylık XFX referans 6800 var. Herhangi birini üzerine fiyatı sen belirleyerek takas yapabiliriz istersen dostum. İkisinde de CW problemi yok.
  • Takas ya da alım tekliflerinizi PM olarak iletin lütfen, konu mesajlarına pek bakmıyorum.

Ayrıca, sırf saadet zinciri yüzünden fiyatı arttı diye ilginç tekliflerle gelmeyin. Satabiliyorsanız kendi kartınızı satın, benim kartı da ödeme yöntemi ile alın. Şu günlerde 3070'e 9000-10000, 3080'e 12000-13000 vermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.Croft

Fatura fiyatından alırım hocam.
    Ben de Arez'i aldığınız fiyattan alırım hocam :)
  • Lethaeu5 kullanıcısına yanıt
    Varsa öyle bir arkadaş hemen ben alayım 20 tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethaeu5

Ben de Arez'i aldığınız fiyattan alırım hocam :)

Alıntıları Göster

Atma ama işte zehirli oku. Başkası satarken fatura fiyatından ister. Kendi satarken piyasa böyle deyip kendi aldığı tutarın 2 katı fiyat çıkarır. Hem de ikinci el ve garantisi bitik bir ürüne. SATILIK - Powercolor Red Devil RX 6800 XT (Takas opsiyonlu) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PzKpfwVI -- 18 Ocak 2021; 15:20:10 >
  • PzKpfwVI kullanıcısına yanıt

Hayır bir de göstere göstere yapmasalar neyse, alenen insanları geri zekalı yerine koymalarını kendilerine nasıl yedirebiliyorlar anlamak mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lethaeu5

Hayır bir de göstere göstere yapmasalar neyse, alenen insanları geri zekalı yerine koymalarını kendilerine nasıl yedirebiliyorlar anlamak mümkün değil.

Boşver kardeşim... Eleştirdiğimiz vakit kendi konularında bu sefer de bize saydırıyorlar. Hakaret ediyorlar. Bana kuduz köpek demeye getirdiydi malum arkadaş. Yukarıdaki şekilde görüldüğü üzere cezasını almış. SATILIK - Powercolor Red Devil RX 6800 XT (Takas opsiyonlu) Öteki taraftan izler artık. SATILIK - Powercolor Red Devil RX 6800 XT (Takas opsiyonlu) 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.