Şimdi Ara

Satılık PowerColor PCS+ 4 GB R 290X O.C. Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    2 Seneden fazladır kullandığım ekran kartımı GTX 1080' e geçtiğim için satıyorum. Standart R9 290X lere göre saat hızları ve frakansları yüksektir.Soğutması özeldir.Hiç ısınma sorunu yaşamadım. Yine forumdan almıştım. Garanti bitmiştir.Sorunu yoktur. 1080p de ultra-high her oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.Benim oynadıklarım (BF4-GTA V- DCS Combat Simulator) Ben Sanal gerçekçiliğe geçtiğim için elden çıkarıyorum. 1080 p için fazla bile bu kart. 2k ekranda bile geçerli bir ekran kartı.Resimler temsilidir. Detaylı foto isteyenlere resim atabilirim şu an kutusunda duruyor. Tr nin her yerine önce havale olarak olarak yollayabilirim. Kargo Ücreti bana aittir.İsteyen İzmir içi elden alabilir. Fiyat 880 TL.

Satılık PowerColor PCS+ 4 GB  R 290X O.C. EditionSatılık PowerColor PCS+ 4 GB  R 290X O.C. Edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator35 -- 7 Ekim 2017; 19:19:37 >

ürün sattıklarım: muratdm,bado6100,vengador,selcuk666,mathemus,vlad35,adam06,sagent,gokselgok,darkghost,BirCuvalincir,netfaruk,ahmsen,Heisenberg01,Chris Brown,Sheffield:karambiti,Wednesday,Pc.programcı,fthcgdm,KRBasarmak,gunmuharrem
    ürün aldıklarım:MURAT(Corsair H50cpu soğutucu),TIRAZLI(HAF 932 Full Tower kasa),blue35(5870),coolit(themaltake spedo advance),yasinonline(gigabyte 890fx ud5,amd 1090t phenom2 x6, g skill ripjaws x ddr 3 ram),Chris Brown,murat123

Amacım asla kar değildir. Kendi çapımda upgrade yapıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.