Şimdi Ara

Satılık Powercolor HD7870 GHZ Edition Soğutucu Modlu SATILDI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
3
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Çizgi Elektronik beni deli edince kartı satma kararı aldım. Fanı yüke girmeye başladığı andan itibaren hafif sürtme sesi geliyordu. Kozmonotlar arıza bulamamışlar onca açıklama yapmama rağmen. Bundan sonra tövbe kardeşim. EVGA'dan başka bir nane almam. varsın yurtdışına çıksın kart. en azından dalga geçilmemiş oluruz. kartın garantisi yeni bitti. Termal macununu 2 yıl aradan sonra yeniledim.

Ekleme: Kartın fanını temizledim yağladım ama sonuç aynı. Fanı çöpe attım :) yerine 2 adet 12 cm fan taktım.
    Kutu ve faturası mevcut. ASIC %80.2 hayvan gibi de overclock oluyor.Kartın yanında soğutucunun kapağı da yollanacaktır. dilerseniz fan alıp eski haline getirebilirsiniz. ben orjinal fan siparişi verdim. 20 güne ulaşır diye düşünüyorum.orjinal fan ile isterseniz fiyat 320 liradır.

http://www.wootware.co.za/powercolor-ax7870-2gbd5-2dh-oc-radeon-hd7870-oc-ghz-edition-2gb-256-bit-gddr5-pci-express-3-0-x16-desktop-graphics-card-includes-2-free-games-amd-silver-tier.html
    http://www.powercolor.com/us/products_features.asp?id=466

KARTIN ESKİ HALİ

Satılık Powercolor HD7870 GHZ Edition Soğutucu Modlu SATILDI ! Satılık Powercolor HD7870 GHZ Edition Soğutucu Modlu SATILDI ! Satılık Powercolor HD7870 GHZ Edition Soğutucu Modlu SATILDI !
     Satılık Powercolor HD7870 GHZ Edition Soğutucu Modlu SATILDI ! Satılık Powercolor HD7870 GHZ Edition Soğutucu Modlu SATILDI ! Satılık Powercolor HD7870 GHZ Edition Soğutucu Modlu SATILDI !

KARTIN YENİ HALİ

Satılık Powercolor HD7870 GHZ Edition Soğutucu Modlu SATILDI !

Kart önceki haline göre çok sessiz ve sıcaklıklar 5-6 derece daha iyi. Fan hız ayarını MSI afterburner gibi programlarla istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.Boşta 950 rpm civarlarında fan hızına sahip. Fanlar max. 1400 rpmde dönüyor ve bu seviyede bile ses öncekine göre daha az. Kartın hızaşırtılmış haldeki sıcaklık değerlerine fotodan bakabilirsiniz. İndirim düşünmüyorum. taktığım fanların ikisi 40 lira civarı.

Fiyat: 300 TL

Saygılar & Sevgiler

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aysat -- 1 Aralık 2015; 15:54:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dostum elimdeki ekran kartinin faniyla 50 tl verirsen takas yapabiliriz ilanima bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertstar15

Dostum elimdeki ekran kartinin faniyla 50 tl verirsen takas yapabiliriz ilanima bak

hangi kartın fanına 50 tl istiyorsun hocam ?

• Sapphire 7870 dual x

• quote:

Orijinalden alıntı: mertstar15

Sapphire 7870 dual x

değmez hocam

• Sende haklisin hocam karti satip iyi bisiy almak daha mantikli ben powercolordan cok cektim dahada bulasmam sapphire de oyle

• Doğru söylüyorsun, soğutucuların malzeme kalitesi malesef kötü. Önceden Asus kovalardık garantide sıkıntı yaşamayalım diye şimdi servisi el değiştirince ondan da kaçıyorum valla :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PM
  • cevaplandı.

• Alıcı arkadaşla bir aksilik yaşadığımız için ürün hala satıştadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aysat -- 19 Kasım 2015; 15:27:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.