Şimdi Ara

SATILIK PLAYSTATION 3 SLIM 320 GB+16 OYUN+2 JOYSTICK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17.10.10 tarihinde Darty'den aldığım Sony PlayStation 3 Slim 320GB PAL kırılmamış (versiyon 4.50,date code:0C,CECH-2504B)'ı 16 oyun,eye toy kamera,2 orijinal joystick ve Philips altın uçlu hdmi kablo ile satıyorum.Ürünün kutusunu attığım için kutusuz şekilde teslim edeceğim.Oyun listesi aşağıdadır.
    Gta 4,Nba 2k12 ve Nba 2k13 1. bölgedir.Diğer tüm oyunlar 2. Bölgedir.Ama zaten sizin de bildiğiniz gibi ps3’te bölge sorunu olmadığı için tüm oyunlar sorunsuz şekilde çalışmaktadır.Düşündüğüm fiyat;650 TL.Takas ve pazarlık düşünmüyorum teşekkürler.
    Move starter disc:sports champions,start party,tv superstrars,the shoot,echochrome 2,eyepet demoları var.
    Nba 2k11,Nba 2k12,Nba 2k13,Fifa 11,Fifa 12,Pro Evolution Soccer 2013,Fifa 14,Call of duty:Modern Warfare 2,Call of duty:Modern Warfare 3,Call of duty:Black ops,Call of duty:Black ops 2,Grand Theft Auto 4 The Complete Edition(GTA 4,THE LOST AND DAMNED,THE BALLAD OF GAY TONY),Grand Theft Auto 5,Battlefield 3,Ea Sports Active 2 Tüm Set.
    İstanbul'da Ataşehir'de oturuyorum hemen teslim edebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     SATILIK PLAYSTATION 3 SLIM 320 GB+16 OYUN+2 JOYSTICK

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• almak için pm
  • tarafımdan alınmıştır
  • Cihaz satıldı yarın para transferi yapılacak eğer bir sıkıntı olursa tekrar buraya yazacağım.

• cihaz satıldı konu silinebilir teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.