Şimdi Ara

SATILIK PLAYSTATİON 2 SIFIR KUTUSUNDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SIFIR CİHAZ HİÇ KULLANILMADI SLİM KASA SİHAY BİR KOL BİR OYUN CİPSİZ fiyat yazmıyorum pm atın ne kadar verirsiniz elimden çıkarmam lazım tel alıcam SON FİYAT ELDEN TESLİM 05358767936
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramco0303 -- 9 Mayıs 2007; 18:34:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 10 ytl veririm
  • başlıga bak teklife bak ne hallere düştü forum hey allahım
  • fiyat verilmesi zorunlu olan yerde teklif usulü ilana öyle teklif,,,, anlayana...
  • arkadasım lütfen forum kurallarına uyunuz burayıda kötüleştirmeyiniz
  • bu arkadaşlarımız yeni foruma uye olmus olabilirler kurallari nazikce konuyu kirletmeden uyarmak gerekir

• yeni üye olunurken okunur kurallar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bundan sonra Teklif verırken Bide Açıklama yapcaz.

(BİR TANIDIĞIMA ALCAZ) 100 YTL VERİRİM (KENDİME ALMİCAM)
  • beyler olayları cok guzel buyutuyosunuz adam altı üstü fiyat vermemiş almak isteyen pm atsın işte almayan gereksiz yorum yapmasın
  • kardeş chipli fiyatı 230 ytl ona göre bişeyler yapar artık sonuçta 1 chip 6 dolar takması ile oluyor sana 75-80 ytl :) malı öldürmeyelim arkadaşlar. piyasası belli sonuçta.
  • HOCA MAKINENIN FIYATLARINDAN HABERIN YOK GALIBA 275 YTL OLDU CHIPTE NE 6 $ DOLARIYA PIYASAYI OLDURMEYIN KILON CHIPSE 6$ DOLARDIR BIZIM KULLANDIGIMIZ CHIPLERIN FIYATI 20$ 25$ 30$ DOLAR BILIP BILMEDEN KONUSMAYLIM HEM.... COK BILIYORSUN GALIBA ZATEN BOYLE MUSTERILER HEP NERDE KALITELI YAPTIRMAYA BAKMAZ NERDE UCUZA KAPATIYIM DIYE BAKAR BEN BU ISI 10 SENEDIR YAPIYORUM PS1 PS2 PS3 BOX XBOX360CHIP PS2CHIPI YOK IPOD TAMIR SENELERDIR BU İŞLE UGRASIYORUM XBOX OYUNU SATILIR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.