Şimdi Ara

[SATILIK] PLANTRONICS GAMECOM 777

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  [SATILIK] PLANTRONICS GAMECOM 777 [SATILIK] PLANTRONICS GAMECOM 777
     [SATILIK] PLANTRONICS GAMECOM 777 [SATILIK] PLANTRONICS GAMECOM 777

- 5.1 Ses sistemi aldığımdan dolayı kulaklığımı satıyorum. Ses kartı yoktur. Fotoğraflar satmakta olduğum ürünün kendisine aittir.

- Kulaklığın ayrıntılı özelliklerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

http://www.plantronics.com/us/product/gamecom-777

- Tercihen satış Çeşme'den elden teslim olarak yapılacaktır. Şehir dışından almak isteyen olursa önce ödeme ardından kargolama şeklinde satış yapılacaktır. (kargo ücreti alıcıya aittir)

- İstediğim fiyat 85 TL'dir, lütfen tekliflerinizi ve önerilerinizi PM üzerinden iletiniz.

SANAL PAZAR İLANI
    http://www.sanalpazar.com/Platronics-Gamecom-777-5.1-Mikrofonlu-Oyuncu-Kulakligi__isp6752122

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 22 Mart 2013; 8:36:02 >

• ürün temize benziyor alacak kişiye hayırlı olsun .
  • Ürün güzelde ses kartı olmadan normal bir kulaklıktan öteye gidemiyor bu ürün maalesef. İnşallah ses kartını bulur o zaman ilan açarsın tekrar da ilgileniriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirymarbles

Ürün güzelde ses kartı olmadan normal bir kulaklıktan öteye gidemiyor bu ürün maalesef. İnşallah ses kartını bulur o zaman ilan açarsın tekrar da ilgileniriz :)

Haklısınız tam performansını ses kartıyla beraber veriyor ancak ben ses kartım varkende onsuz kullanmayı tercih ettim,doğallığını biraz bozuyordu sesin.O yüzden Üniversiteye gelirkende ses kartını getirmedim evde bıraktım.
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech g400s SATILDI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.