pizza bulls buyuk boy + 1 litre kola kodu var mı? varsa kaç lira?
Arkadaştan zar zor 1 adet kod aldım ancak pizzabulls telefonda, şu an grupon kod sisteminde bir sorun var, dolayısıyla şimdilik satış yapamıyoruz bu şekilde dedi.Alacak olanların dikkatine
Eyvallah hocam Adamlık bu ben bişey demiyorum.Sistemde hata var diyorsunuz yemeksepetinden alın ben ne yapabilirim ki onu soyleyin?
Zar zor aldım demişsiniz açıklıyım. İlk kod sonra para dedi bende bunu saygısızlık olarak gordum ve isterseniz parayı yatırın kodu veriyim yoksa satmıyorum dedim buna zar zor demenin bi anlamı yok isterseniz alın dedim zorla aldınız insanların hafızasında kotu izlenim bırakmak için istediginizi yapın hocam sorun degil sizin referanslarınız sagolsun.
Eyvallah hocam Adamlık bu ben bişey demiyorum.Sistemde hata var diyorsunuz yemeksepetinden alın ben ne yapabilirim ki onu soyleyin?
Zar zor aldım demişsiniz açıklıyım. İlk kod sonra para dedi bende bunu saygısızlık olarak gordum ve isterseniz parayı yatırın kodu veriyim yoksa satmıyorum dedim buna zar zor demenin bi anlamı yok isterseniz alın dedim zorla aldınız insanların hafızasında kotu izlenim bırakmak için istediginizi yapın hocam sorun degil sizin referanslarınız sagolsun.
Polemik yapmak gibi niyetim yok.Aç iken Bir pizza kodunu almak için 25 dakikada 5-6 kez yazıştıysam, o kod zar zor alınmıştır benim için. Bugune kadar 6-7 tane pizza kodu almışımdır, h,ç bu kadar zorlanmadım Önce kod sonra para demenin saygısızlık olması düşüncesini de forumdaşlara bırakıyorum ancak forumda dolandırıcılığın önüne geçmek için 'referansı az olan ve daha yeni olan üyeler önce gönderirler gibi' genel bir kanı var. Benim referansım seninkinden az olsaydı ve daha yeni bir üye olsaydım o zman ben gönderirdim önce parayı ve bundan gocunmazdım.Bunun saygsızlıkla ilgisi falan yok Ayrıca özelden bana 'vay be kesin ögrenci filansındır sen' tarzında yazmışsın. 37 yaşında bir adamım ancak hayatın kendisi öğretmen..............