Şimdi Ara

Satılık > Philips Xenium x800 ve General Mobile DST12

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bolu
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle : Öncelikle belirtmek isterimki forumda bu yeni üyeliğim.Daha önceden "crazyvarna" adlı üyeliğim vardı.Şifresini unuttuğum için ve emailim çalındığı için o üyelikten giremedim.O yüzden güvenmeme gibi bi terettünüz olmasın.Forum donanımda şu anada kadar 2 veya 3 alışverişim olmuştur.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Philips Xenium X800 :
    Temsili resim :

8 ay kullanmış olduğum philips xenium x800 telefonumu satmak istiyorum.telefonnu hiç bir sorunu yoktur.Sadece kenarlarında kullanmaya bağlı soyuk denmiycek kadar az yer vardır.telefonu 8 aydır özel aldığım kılıfında taşıyorum.Yaklaşık 12 ay garantisi teknosadan devam etmekte.Satma sebebim devamlı msj yazan biri olduğum için telefon pek uygun gelmemeye başladı.Msj yazmak istediğimde yürürken yazamadığımın farkında vardım O yüzden makuL fiyatta satmak istiyorum.Takas olarak temiz n73 olabilir....

fiyat olarak : 250 TL istiyorum ... Her türlü teklife açığım

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    General Mobile DST-12

Yaklaşık 3 ay önce annem EVKUR alışveriş merkesinden 150TL ye taksitle almıştır.Telefonu toplasanız 10 gün kullanıldı diyemem her gün evde duruyor.Ses derecesi gerçekten x800 ü falan geçer.Kullanım olarak benim tipim değil.Annemde işten ayrıldığı için telefona gerek duymuyor.Bu yüzden satmak istiyoruz.Telefonun tüm aparatları vardır.Kutudan tek bir eksik bile yoktur...Fazla söze gerek yok.0 telefonu 2. el fiyatına alcaksınız

Fiyat olarak : 100 TL istiyorum her türlü teklife açığım

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyvarna10 -- 11 Ağustos 2009; 22:43:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• x800 için pm atmayı denedim fakat atılmıyor
    garuda,BySerkan,Orgeneral,cengiz_vga,ermanunal01,MENEME2002,giyo,wooxym,ecozer,.:: NEJ@T ::.,kendinibil,BaDRuLe,_djplaybox_,baracus,technician77,hakales,erm1122,mersahin,hkcnbk,mindriot,MİY1988, mıstıkv, cerdogan, ares203, xcape06
  • x800ün sıfır fiyatı 247,16 YTL zaten.söylediğin miktar çok fazla.

http://www.ucuznevar.com/store/productdetails.aspx?productId=97077&ref=nekadar
  • 247 TL ye bana alsana o zaman ?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.