Şimdi Ara

Satılık Philips LX700 5+1 Ev Sinema Ses Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Satılık Philips LX700 5+1 Ev Sinema Ses Sistemi

Philips LX700 Ev Sinema Sistemi (5+1 pc bağlantı kablolarıyla)

Özellikleri;

DVD/SACD oynatıcınızı Ev Eğlence sistemine yükselten yüksek performanslı alıcı.Kristal netliğinde dinleme ve sürükleyici ses deneyimi sağlayan dijital ses üretme teknolojisi ve Woox içerir.Şerit Tweeter'lar SACD'nin en iyi yönlerini ortaya çıkarır
    Ürün Özellikleri :
    Subwoofer : 50W
    Güç Çıkışı : 5 x 50W RMS
    Dolby� digital (AC-3) : Bu surround sistemi 6 ayri kanalla en üst düzey surround etkisini sunar. Bu sistemde ekranda ne olduguna bagli olarak her kanalin kendine ait bir sesi vardir. Her hoparlör birbirinden bagimsiz olarak ses üretir
    Audio girişi/çıkışı : 3/2
    Digital Theater Systems (DTS-Dijital Sinema Sistemleri) : Üstün digital ses performansi bir sinema surround ses formatidir. DTS, özellikle yüksek tonlar için daha fazla berraklık ve netlik saglar
    Dolby� Pro Logic
    MPEG Çoklu kanal (Multi channel)
    Digital input : 2
    Dijital Çıkış : 1 (Şarkınızı derlemek için bir cd kayıt cihazı bağlamanızı sağlar)
    Ekolayzer : Bass, Treble
    Radyo : FM, MW
    Sistem : 1 Merkez + 2 Surround + 2 Ön Hoparlör + 50W wOOx subwoofer

ben ses sistemini 700 ytl almıştım beraberinde 2 adet performance yükselebilir ayaklığa 150 ytl vermiştim... İster film izlerken 5+1 bağımsız ayrı kanallardan gelen seslerle film zevkinizi katlayın ister pc de 5+1 oyun muzik keyfi yaşayın... dekoderin üstüne uydu center konulduğu için ufak tefek çizikleri var başkada hiç bir sorun yoktur... garantisi bitmiştir bugüne kadar sorunsuz kullandım yani hiç arıza yapmamış ve tamir görmemiştir... Fiyat olarak 250 ytl istiyorum pazarlık payı duruma göre değişebilir...teklifler pm veya burdan

fiyatı ve ürünü inceleyebilirsiniz >>> http://www.idepark.com.tr/pro.aspx?CID=1131&IID=7755

dipnot: cuma gününe kadar cezalı olan arkadaşım novalgine_plus adına ürünü ben satıyorum...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Digital input : 2

Anladığım üzere, birisi optic, birisi coax iki tane giriş var. Fiyatınız gerçektende çok makul, iyi satışlar dilerim...

Not: Mutlaka soracaklardır, kutu, fatura, garanti, kullanım süresi (1 sene, 1 ay gibi) bu konularda da bilgi verirseniz daha iyi olacağını düşünüyorum...
  • Bildiğim kadarıyla optic(lazerli) girişe bir türlü geçilmiyor ben çok denedim ama olmadı malesef coaxiel çıkışdan bağlamak zorunda kaldım acaba bunu kulanan arkadaşın var mı bir bilgisi.
  • Uzun zaman olmuş ama yanıtsız kalmamalı.Bu üründe maalesef uzaktan kumanda ile opt. Ve coax. Den birini seçebiliyorsunuz.Gelelim sorunun cevabına.Ana ünitenin üzerinde bulunan program tuşuna 10 sn basılı tutuyoruz.ekranda test tone yazısını görünce tuning tuşlarından birine digital in yazısını görünceye kadar basıyoruz. Digital in yazısını görünce program tuşuna basıyoruz ekranda hangisi ayarlı ise optikal ya da koaksiyel onu değiştirmek için volume düğmesini çok yavaş çeviriyoruz.Optikal ise koaksiyel ya da tersi ayarlayıp program tuşuna basarak çıkıyoruz.Artık kumandadan disc tuşuna bastığımızda 6 kanal ve ayarladığımız opt.veya koax.den biri sırayla çıkacaktır.Umarım işinize yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.