Şimdi Ara

Satılık PHILIPS - A2.610 5+1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 yıldan fazla oldu alalı yerim olmadığı için kutusunda duruyor sadece kontrol amaçlı bağlandı onun dışında üzerindeki koruyucuları dahi çıkarılmadı , kullanılmadı . Orjinal kutusu , kabloları , kullanım kılavuzu alındığı gibi duruyor, Fiyat 100 YTL . İzmir
    Aşağıdada ürünün resmine ait link ;

http://www.webdenal.com/store/view.jsp?idProduct=5484&idCategory=66&topnavCategory=
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam kötü eleştiri için söylemiyorum fakat istediğin fiyat çok fazla!!! yanılmıyorsam daha önce forumdaki bi arkadaş haftalarca 50 -60 ytl alıcı bulamadı... bende aynı ses sistemini kullanıyorum creative gibi muadillerinden çok daha iyi bir ses sistemi... ben 4 sene önce teknosadan 6 taksit 99 ytl almıştım
  • Bende hatırlıyorum 60 ytl ye satan bir arkadaş olduğunu , fakat onun ki kullanılmış bir üründü. Bu ise kutusundan çıkmadı , fiyat konusunda çok diyorsan , alıcısı çıksın bir güzellik yaparız.

• 60 YTL YE satan arkadas yaninda sb 5.1 ses kartida veriyordu
  • '' Darcyn '' o zaman ondan alacaksın benden deyil.

• merak etme senden alan yok zaten millet x530 u 90 liraya satiyor.tabi karar senin istediğin fiyati verirsin
  • '' Darcyn '' Ben de onu diyorum benden alma ondan al. Paran neye yetiyorsa onu al.Hiç Uzatmaya gerek yok.Ben istediğim fiyatı vermekte özgürüm ; sen de ikinci el kuralları dahilinde yorum yapmaya .Zorla kimseye birşey satmıyorum , kimse de almak zorunda deyil. Bakarsın : fiyatı yüksektir , beğenmemişsindir ... geçersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Technics SA-DX 940 ve 5+1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.