Şimdi Ara

SATILIK PHILIPS 109B4 VE 107T5 MONİTÖRLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 109b4 19" real flat monitörü kendime almıştım. daha üst model monitör aldığımdan dolayı satmam gerekiyor. tamamen sorunsuz ve tamir görmemiştir. servisiyle görüştüm.seri no üzerinden garantisi devam ediyor. ( bir kaç aylık daha garantisi var)
    monitör baba bir modeldir. p serisinden sonra gelen b yani business serisidir. 1920x1440 çözünürlüğe çıkar. 1600x1200 yanlış hatırlamıyorsam 85 hz. verebilmektedir. malatyada olmam dolayısıyla kargo ücretini ben üstleniyorum. Türkiye nin her yerine kargo dahil 275 ytl dir.

107t5 17" real flat monitörü kendim kullanıyordum. upgrade sebebiyle bu da gidici. temmuz 2005 de forumda bir arkadaştan sıfır olarak almıştım. tamir görmedi. seri no üzerinden garantisi devam ediyor. servisinden teyit edildi. ( ne kadar garantisi var bilmiyorum) monitörün sağ alt kısmında çok hafif bir mavilik var. yalnızca beyaz ekranda şahin bakışıyla incelenirse görülebiliyor renkli ekranda fark etmeniz imkansız. sonradan şurası da şöyleymiş gibi birşey duymak beni rahatsız eder. sadece o sebepten belirtmek istedim. monitörün tüpünde sorun varsa servisin sıfırını verdiğini biliyorum. ama servisin bunu sorun olarak kabul edeceğini sanmam. ben veririm monitörü sıfırlarım diyosanız orası ayrı mesele pimpirikli biri olmama rağmen ben servise götürmeye gerek görmedim. bunu da Türkiye nin her yerine kargo dahil 160 ytl ye gönderebilirim.

ÖNEMLİ NOT:107T5 Monitördeki konuyu sadece kendimi rahatlatmak için yazdım. alan arkadaş yaw bunda bişey yokki diyecektir zaten.. bazı arkadaşlar çekincemede kalıyorlar. rahat olabilirsiniz..

takas sadece üst düzey AGP ekran kartıyla olabilir
    teklifler pm den lütfen
    herkese sorunsuz alışverişler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.