Şimdi Ara

SATILIK Pasaport Kayıt Hakkı (3 Adet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhabalar.Yakın bir akrabamızın düğünü dolayısıyla geçtiğimiz hafta annem ve teyzelerim Bulgaristana'a gittiler.Türk ve Bulgar pasaportlarına sahipler.(ÇİFTE VATANDAŞ) Elimizde 3 adet kayıt yaptırılabilecek durumda pasaport bulunmaktadır. Şu an izmir'de ikamet etmekteyim.

Kayıt yaptırmak isteyenlerin; sadece cep telefonlarının imei numarasını ve kayıt yapılacak cep telefon numarasını bildirmeleri yeterlidir(telefon numarası aslında çok gerekli değil ama ne olur ne olmaz diye istiyorum).

Tüm işlemler tarafımdan yapılacaktır.Resmi kayıt olacağı için sorunsuz çalışacaktır. Geçici kayıt değil, sürekli kayıttır kapanma riski yok.

Tüm masraflar dahil kayıt bedeli 300 TL'dir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmachine16 -- 31 Mayıs 2013; 13:08:32 >

• devlet 100 lira harç almaya başladığından beri pasaport fiyatlarının düşmesini bekliyorum da düşmüyor, dışarıdan aldığın telefonun üstüne 200 lira daha koyuyoruz, hiçbir anlamı kalmıyor..

bence fiyatı revize etseniz süre dolmadan satışı gerçekleştirebilirsiniz
  • pm
  • 2 adet satıldı. Bunlar İzmirdeki pasaportlar.

1 adet de İstanbul'da var. Pasaport sahibi istanbul'da. Mümkün olursa 1-2 gün içinde istanbulda beraber kayıt yapılabilir. Öyle bir imkan var. Ama çalışıyor kendisi nasıl olacak bilmiyorum :)

Bir sürü pm geliyor gözden kaçan pm varsa kusura bakmayın.

@1981

Harç 115 TL 2013 yılında zam geldi. Ben de bu işi yapan birisi değilim ama böyle bir fırsat olunca da değerlendirmek istedim. Piyasada daha pahalıya yapan da var.

En azından orijinal kayıt, düşme tehlikesi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmachine16 -- 14 Mayıs 2013; 21:39:04 >
  • Hocm yurtdisi telfnlr ile turkiyedeki fiytlari arasnda zatn hemn hemn 300lira oynamiyrmu:) ayrica %200 iyi bir@ kâr vlla hadi hayrlisi..
    Edit: eger yurt disi ile burdn alinmasi arasndki fark 400lira falansa ozmn lafm yok:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet daha pasaport kayıt hakkı mevcut. Pasaport sahibi istanbulda. Ataşehir civarı beraber kayıt yapılır güvenmiyorsanız. Turkcell iletişim merkezinden yapılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmachine16 -- 26 Mayıs 2013; 17:20:41 >
  • Selamlar

İstanbuldaki kayit hakki duruyorsa ben alabilirim beraber yapmak kosuluyla. 0530 955 06 99 bana buradan ulasabilirsiniz.
    Tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PASAPORT KAYIT HAKKI (320 TL)
    8 yıl önce açıldı
    ACİL SATILIK PASAPORT HAKKI BURSA
    12 yıl önce açıldı
    Satılık Pasaport kayıt hakkı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar teklif hala gecerli ise beraber kayit yapmak kosulu istanbuldakini ben alirim.

Tesekkurler

• Zaferakay'a rezerve edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmachine16 -- 28 Mayıs 2013; 12:28:37 >
  • Allah rizasi icin pasaport kayit hakki ariyorum, o derece yani :) 0532 606 5757
  • Ben daha once mesaj atmistim ama olsun herhang bir aksilik olursa hala talibim aradiginiz zaman neresi olursa gelirim ayni gun. Trsekkurler

• Pasaport kayıt hakkı kalmamıştır. İlginize teşekkürler.
  • thank to @hitmachine16. we ve done it :)
  • slm arkadaşım kayıt hakkı duruyorsa alabilirim 5337349278
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.