Şimdi Ara

Satılık Pasaport Kayıt Hakkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yakın zamanda Almanya'da ziyaretime gelmiş olan kardeşimin pasaport kayıt hakkı durmaktadır.
    Açıkçası ben buradan telefon alıp, ondan kayıt etmesini planlıyordum. Bu sayede onun kayıt hakkı da boşa gitmeyecekti şu 1 ay süreden dolayı. Ama sonra telefon almakta acele etmesem daha iyi olur düşüncesine vardım. Önümüzdeki ay içinde daha kaliteli modeller çıkacak çünkü, biraz daha beklemekte fayda var. Şu anda bu pasaport kaydı kullanılmayacağı için satmak istiyoruz.

İşlemler tarafımızdan yapılacaktır, toplam fiyat ise 300TL'dir. Vergi ve bayii ücreti tabi ki o 300TL içerisinden ödenecektir. Şayet Mersin'de iseniz birlikte yapılır işlemler, başka şehirden iseniz de gerekli iletişim sağlanıp, ödeme gerçekleştikten sonra pasaport kaydı yapılacak ve tarafınıza belgeler gönderilecektir. Pasaport kaydı sonrasında, tarafımızdan yapılan kayıt ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamayacaksınız onu dilediğiniz şekilde garanti ederim.

Not: Kardeşim henüz 17 yaşında olduğu için sanıyorum e-devlet üzerinden yapılmıyor kayıt. Bu sebepten kayıt işlemi bayilerden yapılacaktır. O da ek bir masraf tabi yoksa biraz daha uygun satmak isterdim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belanir -- 15 Temmuz 2013; 0:18:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL SATILIK PASAPORT HAKKI BURSA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.