Arkadaşlar 14.10.2013 tarihinde ülkeye giriş yaptım 2 adet pasaport hakkı mevcuttur. Bir adet pasaport hakkı için : 100 TL istiyorum ilgilenen arkadaşlar pm ile mesaj gönderebilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık iPhone 8 Plus Kırmızı , çiziksiz temiz dosta gider !! Satılık Ekranı Kırık HP Dizüstü ( Ev için ideal) Satılık 3 Aylık Siyah Huawei Y7 Telefon 950>900 TL OLDU Yurtdışı Ürün Garantili Lenovo Tab3 Business 10" 3G + WIFI ### 350 TL ###
quote:Orijinalden alıntı: orcun1622 Arkadaşlar 14.10.2013 tarihinde ülkeye giriş yaptım 2 adet pasaport hakkı mevcuttur. Bir adet pasaport hakkı için : 100 TL istiyorum ilgilenen arkadaşlar pm ile mesaj gönderebilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. pm..
Arkadaşlar 14 kişi pm atmış ilk pm atan kişiden cevap vermeye başladım.Sıra usulü ile gidicem kimseye ayıp olmaması için ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık iPhone 8 Plus Kırmızı , çiziksiz temiz dosta gider !! Satılık Ekranı Kırık HP Dizüstü ( Ev için ideal) Satılık 3 Aylık Siyah Huawei Y7 Telefon 950>900 TL OLDU Yurtdışı Ürün Garantili Lenovo Tab3 Business 10" 3G + WIFI ### 350 TL ###