Şimdi Ara

SATILIK PALIT GTX260 SONIC OC ED. ( ÖZEL SOĞUTMALI ÇIFT FAN LI MODEL ) [SATILMIŞTIR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOT : KART DEMIRCIBU ' DAN ALINMADIR BENDEDE 14-15 GÜN KALDI. DEMIRCIBU YU BİLEN BİLİR ZATEN.
    [/b
    ]
    Merhaba elimde bulunan palit gtx260 sonic oc edition çift fanlı modelini satıyorum satma sebebim para lazım o yüzden yoksa karttan çok memnunum açmadığı oyun yok.

BLACK OPS
    NFS SHIFT
    NFS UNDERCOVER
    NFS HP 2010
    GRID
    DIRT 2

Gibi oyunları FULL+FULL de oynuyorum pc ' mde bunlar var başka oyun olsaydı koyardım.

Kartın 15 ay garantisi devam etmektedir yani 2012 de bitiyor garantisi. Fazla söze gerek yok bilen biliyor kartı.

SATILIK PALIT GTX260 SONIC OC ED. ( ÖZEL SOĞUTMALI ÇIFT FAN LI MODEL ) [SATILMIŞTIR]

FİYAT : 220TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 7 Aralık 2010; 1:15:50 >

• bu kartda made in demircibu
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

bu kartda made in demircibu

Alem bakar neo herzaman akar.
  • super fıat vay be
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayta24

super fıat vay be

teşekkürler.
  • Pm.
  • ohaa fiyata bak bee süper fiyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar kart bu sabah 10:00 gibi elden satılmıştır ilgilerinize teşekkür ederim.

Yalnız "zxcc" nickli arkadaşla alışverişlerinizde ona geç cevap verirseniz aşşağıdaki gibi bir yanıt alabilirsiniz herkese iyi geceler.

Karta pazarlık yapılmadığını söyleyince aynı bu cevabı aldım.

Geç jeton düşüyor galiba dün konuştuk oldu bitti oke.? Bende 300 TL'ye giga GTX 460 aldım iyiki senden almamışım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.