Şimdi Ara

[SATILIK] Packard Bell Easynote TS11HR611TK + Çanta, mouse gibi ekstraları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünün garantisi bitti hiçbir sorunu yoktur, temizlemesi için bilgisayarcıya götürdüğümde ustanın dikkatsizliği sonucu ekran çizilmişti ama usta yeni bir ekranla değiştirdi.
    bunu dışında ram yükseltilerek 6 gb yapıldı ve wireless kartı güçlendirildi, üzerinden çıkan wireless kartını da göndereceğim. kozmetik açıdan temizdir, menteşeler, girişler sağlamdır.

Özellikleri
    işlemci: intel i5 2430m
    ram: 6 gb ddr3
    hdd: 500 gb
    ekran kartı: nvidia gt 540m 2 gb 128 bit
    ekran: 15.6 hd led
    kamera: 1.3 mp hd web cam
    dvd super multi

malum uzun süredir kullandığım için batarya orjinal değil ama yedek olarak orjinal bataryayı da göndereceğim.
    ekstra olarak göndereceklerim
    addison marka laptop çantası
    a4 tech g9-500f kablosuz mouse
    duracell cef14eu4 pil şarj cihazı ve 2 adet 2400 mah AA şarj edilebilir pil
    logitech cooling pad n200 laptop soğutucu fan
    kutusu hala duruyor, isteyene kutusunu da gönderirim.

[SATILIK] Packard Bell Easynote TS11HR611TK + Çanta, mouse gibi ekstraları  [SATILIK] Packard Bell Easynote TS11HR611TK + Çanta, mouse gibi ekstraları
     [SATILIK] Packard Bell Easynote TS11HR611TK + Çanta, mouse gibi ekstraları  [SATILIK] Packard Bell Easynote TS11HR611TK + Çanta, mouse gibi ekstraları
     [SATILIK] Packard Bell Easynote TS11HR611TK + Çanta, mouse gibi ekstraları

bilgisayar windows 7 64 bit işletim sistemi yüklü olarak gönderilecektir, isterseniz windows 8.1 de yüklerim, isteyene elimde ki bazı oyunları yükleyip gönderebilirim.
    masa üstü bilgisayar topladığım için satıyorum, makul takaslara açığım, takas için ekran kartı, ram ve monitör + para (belki iş görür 32 inç tv) kabul edebilirim.
    FİYAT: 850 TL forumdan daha önce birşeyler alıp sattım ama yinede referansım yok desem yeridir, referansınız çok iyi değilse önce para sonra ürün gönderirim.
    isteyene sanal pazar da satış açarım ama komisyona karışmam, kargo bana ait.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezarfen07 -- 11 Mart 2015; 0:17:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Packard Bell Webcam Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.