Şimdi Ara

SATILIK : P5WD2E-premium (conroedestekli),INTEL 930 3.0GHZ , 2*1GB 667mhz ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anakart 1.5 aylıktır , EKSEN den alınmış , full kutulu faturalı garantilidir. Hiç OC yapılmamıştır.

Çizginin forumlarında belirtildiği üzre bios update i ile conroe desteği vardır .

Fiyat bilgisi için link :http://www.teknorama.com.tr/urun_detay/urun_detay.php?urun_kodu=f70877d049e45a099538e4f4c3938c87
    http://www.eksenbilgisayar.com/default.php?cPath=1_35&sort=5a&stokf=&onlist=&faf=&altff=&ustff=&filter_id=14
    İstediğim Fiyat : 400YTL
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

INTEL 930 presler 3.0GHZ 4mb cache dual core cpu

İşlemci M.Köy Arbis Bilgisayardan alınma olup 2.5 yıl daha garantilidir , faturası yok ama garanti konusunda problem yaşamazsınız.

Sadece işlemci ve fanı vardır .

İstediğim Fiyat : 260YTL

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2*1GB oem 667mhz cl5 DDR2 ram

Ramler oem olup yine M.Köy Arbis bilgisayardan alınmıştır. Garantileri hala devam etmektedir , fatura yok fakat arıza durumunda anında değişim garantisi verebilirim.

İstediğim Fiyat : 240YTL
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Önemli :

Arkadaşlar bu sistemi toplu aldım ve paraya çevirmem gerek , şehir dışına çıkacağımdan parça takası biraz zor , düşük meblağlı parçalar olursa sevinirim.

öncelikle para tercih edilir. Nakit yani :D

tümünü almak isteyen olursa pm atsın çok güzel bir fiyata vericem

Lütfen Tekliflerinizi pm ile yapınız , MSN için : bahadir_urper@msn.com

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• o kart nasıl conroe desteklı oluyor bıraz acıklarmısın
  • BENDE MERAK ETTİM ACABA BU ANAKARTI NASIL CONREO DESTEKLİ YAPACAĞIZ. EVET DEDİĞİN GİBİ BİOS UPDATE İLE OLUYORMUŞ BUNU BENDE DUYDUM AMA YAPAN GÖREMEDİM.
  •  SATILIK : P5WD2E-premium (conroedestekli),INTEL 930 3.0GHZ , 2*1GB 667mhz ram
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.