Şimdi Ara

SATILIK P4 KASA POWER SUPPLY İLE 20 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasa demirdir sağlamdır.epeyden beri kullanmaktayım eski tiplerden herhangi bir sorunu yoktur.beyaz renktır on panelıde mavıdır.kasanın kendi fanıda vardır içinde.power supply le birlikte verecem sadece açma kapama düğmesinde sorun var.düğmesini verecem kablo uçlarını düğmeye lehimlemek yeterlidir.yeni kasa aldığım için satmaktayım.hiçbir sorunu yoktur.kabloları birbirine degdırınce acılıyor.fiyat olarak 20 tl istiyorum huseyinkilic80@hotmail.com msnım 543 858 23 08 telefonum.ilgilenen arkadaşlara duyrulur....

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKlc2379 -- 11 Mart 2009; 8:04:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sadece açma-kapama düğmesinde sorun var o da basit bir şey kabLoLarı değdirince çaLışıyor :))))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: SamueL06

Sadece açma-kapama düğmesinde sorun var o da basit bir şey kabLoLarı değdirince çaLışıyor :))))))

DOSTUM BUNDA EĞLENECEK BİRŞEY YOK.heralde yanlış anlattım duğme kopuk düğmedeki kabloların uçları acık dugmeye basmak yerine o kabloları bırbırıne degdırıyorsun oyle acılıyor.olay bu

• Umarım yanLış anLaşıLmamışımdır ßenim güLme sebebim sadece şu keLimeLer "sadece açma kapama düğmesinde sorun var oda basıt bırsey" ( Yaparım sorun kaLkar diye anLadım okurken ) kabloları degdırınce acılıyor. ( yazısı güLdürdü beni ) HayırLı satışLar arkadaşım :)
  • quote:

Umarım yanLış anLaşıLmamışımdır ßenim güLme sebebim sadece şu keLimeLer "sadece açma kapama düğmesinde sorun var oda basıt bırsey" ( Yaparım sorun kaLkar diye anLadım okurken ) kabloları degdırınce acılıyor. ( yazısı güLdürdü beni ) HayırLı satışLar arkadaşım :)

teşekkurler dostum sorun değil...

• quote:

Sadece açma-kapama düğmesinde sorun var o da basit bir şey kabLoLarı değdirince çaLışıyor :))))))

Düz kontak yani :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

quote:

Düz kontak yani :D

bi bakıma öyle ama duğmesi duruyor iki ucu lehimlediğin zaman sorun kalmaz çok kaliteli bi kasadır....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ADET ATX KASA 10'ar TL
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "SATILIK KOMPLE P4 KASA 25 tl"

ben de 'komple' ye takıldım,
    p4 de olunca başlıktan
    içinde sistem var diye
    düşünülebilir.
  • komple niye diyorsun arkadaşım bi dünya işimiz var her ilana girmek zorunda değiliz ya ne zamandan beri kasa+psu komple kasa oldu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: arda1811

komple niye diyorsun arkadaşım bi dünya işimiz var her ilana girmek zorunda değiliz ya ne zamandan beri kasa+psu komple kasa oldu ya

dikkat edilirse ilan kasa bölümüne açıldı bakan arkadaşlar zekidir sanırım.kompleden kastım boş kasa değil power supply ile beraber anlamında.umarım anlaşılmıştır....

• Bilgisayar ve Parçaları bölümünden bakınca malesef onu anlıyamıyoruz :)
  • düzkontak olayı yani:=)
  • iln içindeki açıllamardan belle oluyor heralde herşey.....

• quote:

Orjinalden alıntı: fansik_80_80

iln içindeki açıllamardan belle oluyor heralde herşey.....

• ilan başlığı değiştirilmiştir.

quote:

Orjinalden alıntı: maigul

quote:

iln içindeki açıllamardan belle oluyor heralde herşey.....

• Başlık güzel olmuş :D..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falex

Başlık güzel olmuş :D..

saol...

• Kardeş bu millet niye sana tüm ilanlarında "Selena'daki ezik kızlar" muamelesi yapmışlar anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tulgacan

Kardeş bu millet niye sana tüm ilanlarında "Selena'daki ezik kızlar" muamelesi yapmışlar anlamadım.

valla bilemiyorum heralde millet eleştirmeyi seviyor ama empatiyi kimse bilmiyor malesef....

• iyi sabır varmış helal olsun..
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tulgacan

Kardeş bu millet niye sana tüm ilanlarında "Selena'daki ezik kızlar" muamelesi yapmışlar anlamadım.

valla bilemiyorum heralde millet eleştirmeyi seviyor ama empatiyi kimse bilmiyor malesef....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.