Şimdi Ara

SATILIK OYUNLU PS4 1200TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Cihaz Hakkında Genel Bilgi

Öncelikle cihazı bende forumdan mathematiche nickli hocamızdan aldım. LİNK:https://forum.donanimhaber.com/ps4-mat-kasa-500gb-cuh1216a-fifa-2017-1200-lira--135501470#135501470

Kullanmaya bağlı olarak joystick te yıpranma vardır başka herhangi bir sıkıntısı yoktur. Tek koldur. Şarj kablosu yoktur ancak telefonun şarj kablosu ile şarj edilebilir.

Kasada Sony yazısının yanında çatlak vardır düşme sebebiyle olmamıştır. Makinada hiçbir sıkıntı yok. Çatlağı Fotoğraftan görebilirsiniz.

Yanında Horizon Zero Down, Uncharted 4 ve konsolla gelen Fifa 17'yi vereceğim.

Fifa hariç Yanında verdiğim oyunları oynadım hiçbir sıkıntısı yoktur. Ses ve Sıcaklık sıkıntısı olmayan yeni serilerdendir. Uncharted oyunu altyazılıdır alırken ona dikkat etmedim belirteyim.

DÜŞÜNDÜĞÜM FİYAT 1200TL

500gb Cuh-1216A sistem olarak güncel versiyonudur.

Pek bir pazarlık düşünmüyorum sadece koyduğum parayı almaya çalışıyorum. Şimdiden teşekkürler İyi forumlar.

NE KADAR HARCADIM ONUDA YAZAYIM SORU İŞARETİ KALMASIN; Konsol 1200 + HORİZON 60 + UNCHARTED 40 = 1300 TL Buna göre Fiyat Teklifi gelirse memnun olurum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKY13 -- 9 Haziran 2019; 19:50:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1200’e almışsın 1200’e satıyorsun ne ala memleket.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zbrobljen kullanıcısına yanıt
    En azından biz aldığımız fiyatı yazıp ona göre teklif bekliyoruz. Aldığımızdan daha pahalıya satmaya çalışmıyoruz. Şimdi herkesin malı kendisine göre kıymetli.

• Geçen sene araba alıp bu sene geçen senenin fiyatlarından satılmasını beklemek gibi bu muhabbet.
    Zaten 10 liraya almışsın şimdi de 10 dan aşağı satman lazım diyen kimse geçen sene 10 dan aldığını bu sene 8 den satmiyor rahat olun :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ameyt88 kullanıcısına yanıt
    Öyle olduğunu biliyorum hocam. O yüzden insanları kandırmamak için önceki ilanı atıp aynı fiyat istedim ki gelen teklifler saçma olmasın. Kendilerine gelse dalgamı geçiyorsun diyecekleri teklifler geliyor sürekli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.