Şimdi Ara

SATILIK OYUN BILGISAYARI 1300 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya #Van
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK OYUN BILGISAYARI 1300 TL
    Yurt dışına çıkacağım için sorunsuz kullandığım bilgisayarımı satıyorum, detaylar şu şekildedir ;

AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2GHz 8MB ( 25 . 12 . 2009 Exa Bilgisayar faturalı , ne kadar garantisi olduğunu bilmiyorum. kesinlikce oc vb. şeylerle uğraşılmamış tertemiz bir işlemcidir.. )
    GA-990XA-UD3 usb 3.0 sata 3.0 crosfire ve slı destekli ( 24 . 08 . 2011 Exa Bilgisayar fatuarlı ve 3 yıl garantili )
    Zotac GeForce GTX 570 Synergy Edition ekran kartı ( 01 . 04 . 2012 - 680 Tl Vatan faturalı, forumdan @demircibu ' dan alınmıştır . )
    8 GB(2X4) 1600 mhz cl9 ram ( 11 . 10 . 2010 Vatan Faturalı, kutuları tam, ne kadar garantisi olduğunu bilmiyorum )
    600w psu + Kasa üzerinde takılı ufak 2 adet fan. ( ekran kartı bağlantısında kullandığım için çalışır durumda değiller )
    250gb seagate barrucuda 7200 rpm harddisk
    raidmax hurricane kasa
    Samsung SnycMaster 933 50000:1 Dynamic Contrast 18,5 Monitor. ( Ölü pikseli var mı bilmiyorum, gayet iyi durumda.. çiziği bile yok diyebilirim. )

Ve yanında ek olarak artık kullanmayacağım Logitech G-15 Klavyemi de ekliyorum. Faturası ve kutu içeriği tam fakat, garantisi bitmiş durumdadır.

Bilgisayarım gerçekten iyi durumdadır, forumdan satın alınmıştır, sürekli online oyunlar oynayan biri olarak beni hiç utandırmamıştır :)

Bilgisayarımın yanında içinde battlefield 3 olan origin hesabıda hediyedir.. Format atılıp, içine win 7 ultimate/pro/home 'dan biri yüklenip verilecektir, Driverlar kurulu şekilde olacaktır.

Sakarya'da elden teslim çok büyük derecede önceliğimdir, diğer illere kargo konusunda ise, kargo ücretine karışmamak üzere önce havale sonra kargo şeklinde yapılır.

Fiyat 1300 Tl ' dir, ufakta olsa bir pazarlık payı vardır, lütfen abartmadan gelin..

Herkese iyi forumlar diliyorum, iyi alışverişler.

Not : Parça satışı kesinlikle yoktur..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.