8-10 ay önce almıştım, kullanmadığım için satıyorum, dalgıç seikoları kullanmak için değil, koleksiyon için aldığımdan dolayı saat sıfırdır. arka koruma bantları üzerindedir. saat sıfır olduğu için temsili resim koydum. saat J kodludur (made in japan) ve % 100 japondur, fiyat olarak, K kodlu olan (singapur üretimi) ile aynı fiyata veriyorum. normalde aralarında 30 dolar civarı fark vardır.
fiyat: 250 TL
özellikleri 7S36 kalibre 42 mm çap (kurma kolu hariç) siyah kadran çelik kordon 100 m WR pvd kaplı döndürülebilir bezel,
Koleksiyon için topladığım saatlerden, kullanmadığım için satıyorum, seikonun efsane 150 metrelik otomatik diver'ın güncel versiyonu, sıfır olarak duruyor, arka koruma bantları üzerinde, saat J kodludur (made in japan) ve % 100 japondur, K kodlu olan ile aralarında bariz fiyat farkı var, K kodlu (malezya üretimi) olan ile aynı fiyata veriyorum.
özellikler 7S26 kalibre 42 mm çap (kurma kolu hariç) koyu lacivert kadran silikon diver kordon 200 m WR döndürülebilir kırmızı-mavi (pepsi) bezel vidalı tepe