Şimdi Ara

Satılık Oto Ses Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Sağdan soldan elime geçmiş, depoda yer tutmaktan başka bir işe yaramayan bazı ses sistemi malzemeleri var elimde. Satmayı düşünüyorum.
    Pioneer Champion Series TS-w307d2 model, orjinal kabinli, sıfırdan farkı yok. 230 TL.

JL Audio 30 cm bass, bunun modelini bilmiyorum, sanırım cs112, portsuz kutulu. Şu an sanırım sıfırı 220 dolar civarında. En ufak çizik tamir yok, sıfır gibi. 350 TL.

Bir de elimde, kafası pioneer 4000ub, gövdesi 3050ub pioneer teyp var. Joystick çalışıyor ama ses açıp kısmıyor, üniversal kumanda ile vereceğim. Orjinal temiz muadilleri 250-300 civarında. Kafasında ufak tefek çizikler var, 2. el aldım bu cihazı, USB çalışıyor, mp3 çalışıyor. Görsel olarak 10/7. 160 TL düşünüyorum. Soketi yok, soket parası pazarlığımız olacak.

Mikado 6x9 oval hoparlörler, kapakları ile birlikte 90 TL. Yine sıfır gibi.

İzmir-Urla'dayım, fiyatlarda makul ölçüde pazarlık yaparım. Ürünler depomda duruyor, gündüz de hep işte olduğum için fotoğraf çekmedim. Çok arzu edilirse, mesaj atarsanız fotoğrafları gönderirim. Ürünlerin hepsi çalışıyor, hepsini denedim. Fakat şu an aracımda hazırda bir tesisat yok, bilhassa basslar için gelecek arkadaş deneyebileceği veya kontrol edebileceği biriyle/bir araçla gelirse çok iyi olur. Sonuçta elektronik cihaz, mahçup olmayalım. Ayrıca, şehir dışına gönderim de basslar için kargo fiyatı çok tutar ve ürün sağlam ulaşmayabilir. Bassları elden teslim satmak istiyorum. İyi bir teyp istiyorum açıkçası, o şekilde bir takas yapabiliriz. Pm atarsanız numaramı veririm. Sistemde ki numaram eski numaram.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Makul ölçüde pazarlık yapılır arkadaşlar, ürünler günceldir.

• Çok uygun fiyata vereceğim.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oto ses sistemi soru
    5 yıl önce açıldı
    Oto Ses sistemi
    8 ay önce açıldı
    Oto ses sistemi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.