Şimdi Ara

SATILIK ORJINAL İPOD 512MB SHUFFLE BEYAZ%%FİYAT DÜŞTÜ%%

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknosadan alınmıştır...FATURALI , KUTULU , BÜTÜN APARATLARI MEVCUTTUR..TURKCE KULLANIM KLAVUZUDA VARDIR....
    ORJINAL DRİVER CD LERİ MEVCUTTUR...İLK GÜNKÜ GİBİ TERTEMİZDİR.GARANTİLİDİR... 512MB HAFIZASI BLUUNMAKTADIR....ORTALAMA 120 ŞARKI DEPOLAYAİBLİRSİNİZ..EN AZ 12 SAAT ŞARJI GİDİYOR...çok çok iyi bir değer...ayrıca ses kalitesinden bahsetmeme gerek yok...ÇEKTİGİM RESİMLERİ AŞAĞIYA EKLİYORUM....

FİYAT: 90YTL SONDUR... 80YTL MSN: izmir_beach@hotmail.com

SATILIK   ORJINAL  İPOD 512MB SHUFFLE BEYAZ%%FİYAT DÜŞTÜ%%

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmir_beach -- 23 Ağustos 2006; 21:09:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM...NAKİT...

• eyvallah.iyi satışlar
  • ABİ BEN BUNU EKRANLISINI 1 GB+FM9SES KAYIT V.S. 83 DOLURU VERİYORUM.. BİRAZ İNERSEN.. YİĞENE ALABILIRIM.. SİZE TEK RAKAM 60 YTL UYGUNN İSE PM DEN TANISALIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: HIZLI_ANKARALI

ABİ BEN BUNU EKRANLISINI 1 GB+FM9SES KAYIT V.S. 83 DOLURU VERİYORUM.. BİRAZ İNERSEN.. YİĞENE ALABILIRIM.. SİZE TEK RAKAM 60 YTL UYGUNN İSE PM DEN TANISALIM

DOSTUM İLK OLARAK TEKLFİNİ PM DEN YAPSAYDIN DAHA İYİ OLURDU..

2. cisi ozaman hiç yorma kendini kardeş git ekranlısını 1 gb olanını ayrıca fm radyolusuu al o fiyata..60ytl de cebinde kalsın...haa bu arada 83 dolar çok iyimiş nerden alıyon onu da söylede bizde bilelim... UMARIM ALDIGIN ORJINALDIR.. LİNK ATIVER BAKİİMMM MERAK ETTİM..
    BİRDE DOLUUR hangi ulkeye ait bir para birimi daha çıkaraiblmiş diilim.geçiyormu TURKİYE de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmir_beach -- 23 Ağustos 2006; 20:12:32 >

• burda acılan ilanlara oranla oldukca uygun bir fiyattan vermiş arkadas..genede insafiyetli..arkadasta az iner cihaz hemen gder bence iyi fiyat..
  • SON 80YTL OLMUŞTUR O DA LİNQUAL nickli kardeşim için...

ANKARALI KARDEŞ NE DEDİN DAHALE ANLAYAİBLMİŞ DİİLİM..TURKCE YAZARSAN SEVİNİRİM..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.