Şimdi Ara

Satılık Orjinal Apple Earpods

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün iphone5 kutusundan çıkmadır hiç kullanılmadı jelatininde. Kullanmadığım için satıyorum b437 nickli arkadaşa satılmıştır.
    Resimler ürünün kendisine aittir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 30 Mayıs 2013; 17:12:41 >

• işin zor büyük teknoloji marketlerle aynı fiyata satmaya çalışıyorsun çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmarafb

işin zor büyük teknoloji marketlerle aynı fiyata satmaya çalışıyorsun çünkü

Teknosa ve Hepsiburadada 99tl 2. el ürün olsaydı fiyatı kırardım baya ama sıfır ürün tercih meselesi 3 5 kuruş ucuza almak isteyen tercih edebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

quote:

Teknosa ve Hepsiburadada 99tl 2. el ürün olsaydı fiyatı kırardım baya ama sıfır ürün tercih meselesi 3 5 kuruş ucuza almak isteyen tercih edebilir.

DH de,

55 - 65 TL den satışlar oldu . TEKNOLOJİ marketten 99TL verip alanda pek yok. herkes 3 / 5TLpeşinde

http://forum.donanimhaber.com/m_75342261/tm.htm 49TL örnek teşkil etmez ama en güncel ilan sayılır. Sonra ki ilan 69TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 20 Mayıs 2013; 7:12:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

quote:

DH de,

55 - 65 TL den satışlar oldu . TEKNOLOJİ marketten 99TL verip alanda pek yok. herkes 3 / 5TLpeşinde

http://forum.donanimhaber.com/m_75342261/tm.htm 49TL örnek teşkil etmez ama en güncel ilan sayılır. Sonra ki ilan 69TL

Yukarida arkadasta belirtmis bu mesaji yazmanda bir anlam goremiyorum.Ona cevap vermistim zaten.Farkindaysan forumu guncel takip eden biriyim verdigin linkleride daha onceden gordum zaten.Ayrica teknoloji marketlerinden kimsenin bu urunu almadigini nerden biliyorsun.Neyse almak isteyen pm atip teklifini veriyor zaten dahada adam gibi bir alici cikmadi,selamsiz sabahsiz 40tl verim gibi pm lerede zaten cevap vermiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• b437 nickli arkadaşa satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.