Şimdi Ara

satılık onixon 4 port'lu adsl modem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ürün Özellikleri: * Genel Özellikler : * Ev ve ofis kullanımları için tasarlanan Onixon DSL 400EP ADSL Gateway Router modem, 4 port Ethernet portu ile başka bir switch’e ihtiyaç kalmadan 4 bilgisayarın aynı anda internete bağlanmasını sağlar. * Gelişmiş router özellikleri ile bu ürün işyerinizde veya evinizde uygun fiyatlı, güvenli ve hızlı internet bağlantısı sağlar. * DSL 400EU modem ile birlikte gelen splitter (*) sayesinde, internette sör Xip 0 f ve chat yaparken aynı anda telefonla da rahatlıkla konuşabileceksiniz. * Splitter (*) :Telefon hattını aynı anda hem internet hem de telefon görüsmeleri için data transfer kalitesinden ödün vermeksizin kullanmaya yarayan bir arabirimdir. * Teknik Özellikler : * 8 Mbit download/1 Mbit upload G.dmt erisim • 1.5 Mbit download/512 Kbit upload G.Lite erişim * Build-in ADSL arabirim, T1.413 issue 2, G992.1 (G.dmt) Annex A, G992.2 (G.Lite) Annex A ile tam uyumluluk * Linux desteği - SNMP yönetim desteği * IP Filtering ve Website Blocking * G994.1 (G.hs) auto-handshake özelligi * 4 Adet 10/100 bütünlesik ethernet portu * DMZ and Virtual Server Mapping destegi - Web tabanlı yönetim * SPI Firewall • PPTP, L2TP, IPSec VPN pass-through desteği * Internet Gateway İşlevleri Network Address/Port Translation (NAT & NAPT) * Güvenlik PAP,CHAP • DHCP Desteği : DHCP server ,DHCP relay ,DHCP client - Web arayüzüile Firmware update imkanı

garantisi devam etmektedir ve hiç bi problemi yoktur. modem'in arayüz'ünden reset atmak gerekiyor bilmediğim için satıyorum. vatanbilgisayar faturası vardır garantisi yaklaşık 8-9ay devam etmektedir. aşağıdaki temsili resmidir. kutusu falan hiç bi şey'i yok sadece modem router adaptör olarak verilecektir. istanbul-fatih içi elden teslimat yapılır istediğim fiyat 60ytl'dir.

satılık onixon 4 port'lu adsl modem?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tamm bende 50ytl'ye indirdim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.