Şimdi Ara

Satılık olmayan LCD 190X6FB (ölücülere yasaktır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitör 2 aylıktır. Üzerindeki naylon korumalar sökülmedi. Çizik herhangi bir darbe yoktur mönütörde ilk günki gibi özenle bakılmıştır. Kutusu faturası cd vs. her şeyi bulunmaktadır. Ayrıca kutusu içinde bulunmayan dijital kablosu ile verilecektir. Bu kabloya ayrıca 20 YTL ücret ödedim. Hem DVİ + Anolog mönitördür. Ölü piksel yoktur.

Bütün kredi kartlarına taksitle verebilirim.

Satılık olmayan LCD  190X6FB  (ölücülere yasaktır)

FİYAT 650 YTL'Dir. Pazarlık payı yoktur.

Takas olarak sadece SONY G520 ile takas düşünüyorum.

Düşünen arkadaşlar pm yolu ile bana ulaşabilirler. Ayrıca Ankara içi tercihen dışını kabul etmiyorum. Ankara içi elden teslim edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adagio -- 5 Temmuz 2006; 2:48:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• SIFIR FİYATI 680 YTL....yinede tabiiki bişi diyemem mal senin...HAYIRLI SATIŞLAR

link:http://www.olgun.com/Default.aspx?catId=3&gid=43&mid=1832&Marka=PHILIPS&pcod=TFT-3083&Type=feature

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goztepeli_TR -- 15 Haziran 2006; 1:11:24 >
  • yenisinin fiyatını araştırdın mı?
  • Açıkcası ben monitörden çok memnunum görüntü oyun film benim eski sony sdm s74 e göre çok iyi performanslı ama işim dolayısı ile monitör alanı biras dar gelmeye başladı. İşin açıkçası alacak olan arkadaş zaten sıfır gibi alacak ayrıca taksit imkanıda sunabilirim. Bütün kredi kartlarına istediği kolaylığı sağlarım.

Ama elinde G520 olupta değiştirmek isteyen olursa bu bnm için daha iyi olur yoksa satma yanlısı deilim. Sadece istediğim fiyat geçerlidir. Alacak olan kişiye bütün güvenceleri verebilirim. Saygılar..

Bu konuda senide anlıoyurm göztepeli sende haklısın ama bende diorumki zaten 2 aylık monitör.....

• quote:

Orjinalden alıntı: Adagio

Açıkcası ben monitörden çok memnunum görüntü oyun film benim eski sony sdm s74 e göre çok iyi performanslı ama işim dolayısı ile monitör alanı biras dar gelmeye başladı. İşin açıkçası alacak olan arkadaş zaten sıfır gibi alacak ayrıca taksit imkanıda sunabilirim. Bütün kredi kartlarına istediği kolaylığı sağlarım.

Ama elinde G520 olupta değiştirmek isteyen olursa bu bnm için daha iyi olur yoksa satma yanlısı deilim. Sadece istediğim fiyat geçerlidir. Alacak olan kişiye bütün güvenceleri verebilirim. Saygılar..

Bu konuda senide anlıoyurm göztepeli sende haklısın ama bende diorumki zaten 2 aylık monitör.....

ok kardeş bence o taksit imkanı da yapaibilirm ibaresini de eklersen daha iyi olur ilanın..TEKRARDAN hayırlı satışlar kardeşim

• hayırlı alışverişler dilerim .... genelde fiyat yorumu yapmayı sevmem (hatta benim bazı ilanlarımın bile yüksek fiyatlı olduğu söylenebilir) ama yine de fiyat konusunu tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim dostum. mal senin malın tabiiki,
    her kör satıcının , kör bir alıcısı vardır derler...
    selamlar.
  • Lütfen ankara içi alıcılar konuşsun lütfen gereksiz yorum yapmayınız. Mal ortadadır. Ayrıca bu monitörden forumda satan henüz yok çünki çok güzel bir monitör. Fıyat kırma çabalarınız için teşekkürler ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Lütfen ankara içi alıcılar konuşsun lütfen gereksiz yorum yapmayınız. Mal ortadadır. Ayrıca bu monitörden forumda satan henüz yok çünki çok güzel bir monitör. Fıyat kırma çabalarınız için teşekkürler ediyorum.

hocam iyi hoş diyorsunda vatan bilgisayarda 690 ytl ye 8 taksıtle kutusunu benım acacağım bir urunu sıfır almak adıma fatura ettırmek varken o fıyata mumkun degıl musterı bulamazsın
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18874

• quote:

Orjinalden alıntı: akrep

quote:

Lütfen ankara içi alıcılar konuşsun lütfen gereksiz yorum yapmayınız. Mal ortadadır. Ayrıca bu monitörden forumda satan henüz yok çünki çok güzel bir monitör. Fıyat kırma çabalarınız için teşekkürler ediyorum.

hocam iyi hoş diyorsunda vatan bilgisayarda 690 ytl ye 8 taksıtle kutusunu benım acacağım bir urunu sıfır almak adıma fatura ettırmek varken o fıyata mumkun degıl musterı bulamazsın
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18874

Ya sanamı kaldı bnm müşteri bulup bulamam.

İşiniz gücünüz yok yorum yapıorsunuz. Satılmazsa satılmaz diorum. Ben malımı zorla satmıyorumki..

Alırsan alırsın almassan güle güle

• temiz 500 kağıt vereyim
  • 1,5 ay once aldım aynen kutu ıcerık full donanımdan bı arkadastan 500 dedı 475 ytl ye bıtırdık ısı haberın olsun... ALICILARADA SOLUYORUM FELAKET BI MONITOR ANLASIP KACIRMAYIN DERIN dıs gorunusudu muthıs perfect off yanee :D
  • Satılık deildir. Ben hayatımdan memnunum. Sizi gidi ölücüler sizi

• Philips 202 P40 düşünür müsün takas için?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.