Şimdi Ara

Satılık olan php scriptlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dostum müttefik oyununu senmi yazdın?
  • @fikrioz bu scriptlerin aynısını bulabilirsen eyvallah
  • bak arkadaım nburası yazılım geliştrime bölümü yazlım satşı bölümü deil senin bahsettiğin bir çok kod zaten php.net te adamlar keyfine hayrına sergiliolar. Benimde yaptığım resim kategori kodları var ama ben çıkıpda demiorm alan varmı yazılımcı arkadaşlar die. bunu siterlimde paket olarak sunuorm. mantık aynı, aynı zamanda çünkü komultar belli sadece sistematik ilerlemeleri farklı yapabilrisin. o yüzden yanlış yerdesin kusura bakma burası yazılım geliştrime eğer birilerinin bilgilerine bilgi katacak derman olacaksan eywalah burda kimse hazıra konmaya çalışmıo haa ben ücretsiz verecem adam kullnarı dersen orda da hata sende olur anlatırsın bir güzel olur biter illa ki satmak isitiosjn web sayfası ı yap onlarla sat. benim ki öle mesala şabloum var şu olursa(üyelik sistemi, ürün ekleme sistemi, fotograf kategorisi, mesajlaşma bölümü vs........) şu kadar şu olursa şu kadar die.
    haa die bilirsin hadi görelim o yaptığın kodları milletin kullanımına ver yardım cı ol die işte burda ben senin yaptuığını yapmam para istemem sdece olayın mantıken ilerleyişini anlatırım hangi komutları kullanmasını sölerim (önemli olnardan en büyüğü) olay bu kudur takıldığı noktada yardımcı olurum.

    ok haydi kolay gele



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nossrat -- 11 Ağustos 2006; 1:43:41 >




  • müttefik oyununa nasıl girecez? merak ettimde nasıl birşey olduğunu..
  • Şöyle üstün körü bir baktım ama kodların aynısını daha önce görmemiştim. Ancak, benim daha önce gördüğüm ve kullandığım bir kaç ajax kod'unun modifiye edilmiş hallerine benzeyenler var. Benim kullandıgım resim kodlarında klasöre atılan her resim, kodlar tarafından otomatik işleniyordu :D Yukardakilerin durumunu bilemem

    Bi de sözlük gibi bişe var onda da gnu lisansından bahsediliyor ?

    Neyse biraz garip işte.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.