Bildirim
_-* [SATILIK] OGATECH 512mb Mp3 Player *-_
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
arkadaşım sen kimsin? bu forum ikimize dar ben senden eski olduğuma göre nikini değiştirirsin artık
edit: pardon sen eskiymişsin ama yine de değişitr nikini yawne de olsa benim rütbem büyük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 2 Şubat 2006 16:02:30 > -
Dostum fiyat vermek zorundasın--- "KURALLAR" -
quote:
Orjinalden alıntı: aykutx
arkadaşım sen kimsin? bu forum ikimize darben senden eski olduğuma göre nikini değiştirirsin artık
edit: pardon sen eskiymişsin ama yine de değişitr nikini yawne de olsa benim rütbem büyük
abooo :S nasıl ya. ben yıllardır bu nicki kullanıorum. Kimseden de görmedim. Kendim yaptım yaw. Jimi Hendrix abimizden esinlenerek yaptım hatta. Kardeşim ben değiştirmem nickimi. ii böyle.______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orjinalden alıntı: aykutix
quote:
arkadaşım sen kimsin? bu forum ikimize darben senden eski olduğuma göre nikini değiştirirsin artık
abooo :S nasıl ya. ben yıllardır bu nicki kullanıorum. Kimseden de görmedim. Kendim yaptım yaw. Jimi Hendrix abimizden esinlenerek yaptım hatta. Kardeşim ben değiştirmem nickimi. ii böyle.
bak arkadaşım sen pek kullanmıyosun galiba forumu. değişitir şu nikini yaw güzel kardeşimJimi Hendrix de kim oluyo? boşver sen onu. sana güzel bir nick bulayım ben
-
eskı olan kalsın yaw eskı olan sensın demı aykut -
quote:
Orjinalden alıntı: tansel
eskı olan kalsın yaw eskı olan sensın demı aykut
yok yaw arkadaş eski. ama benim rütbem büyük, mesajım çok. bir de benim adım gerçekten aykut. arkadaşın adı ne acaba? -
Benim de adım da Aykut. Herhalde yoksa neden nickim öyle olsun. Beni bilen bilir. Nâmi değer N-Gager AyKuTix derler bana :D ______________________________
-
quote:
Benim de adım da Aykut. Herhalde yoksa neden nickim öyle olsun. Beni bilen bilir. Nâmi değer N-Gager AyKuTix derler bana :D
memnun oldum N-Gager aykutix.Bana da karagümrüklü aykutx derler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 1 Şubat 2006 16:35:19 > -
quote:
quote:
Benim de adım da Aykut. Herhalde yoksa neden nickim öyle olsun. Beni bilen bilir. Nâmi değer N-Gager AyKuTix derler bana :D
memnun oldum N-Gager aykutix.Bana da karagümrüklü aykutx derler
-
Bende n-gager ım ama nedense bilmiyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: berdush
Bende n-gager ım ama nedense bilmiyorum
ngagerz a takılıormusun?
bu arada konuyu iyice saptırdığınız içinde ayrıca teşekkür ederim!!!______________________________
-
resim koysaydın fiyat verirdik...
sen de istediin fiyatı yaz da ona göre düşünelim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X