Şimdi Ara

_-* [SATILIK] OGATECH 512mb Mp3 Player *-_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürün sıfırdır. Faturası falan hepsi vardır. 2 yıl garantiside var. Ne kadar verirsiniz?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkadaşım sen kimsin? bu forum ikimize dar ben senden eski olduğuma göre nikini değiştirirsin artık

edit: pardon sen eskiymişsin ama yine de değişitr nikini yaw ne de olsa benim rütbem büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 2 Şubat 2006 16:02:30 >
  • Dostum fiyat vermek zorundasın--- "KURALLAR"
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

arkadaşım sen kimsin? bu forum ikimize dar ben senden eski olduğuma göre nikini değiştirirsin artık

edit: pardon sen eskiymişsin ama yine de değişitr nikini yaw ne de olsa benim rütbem büyük

abooo :S nasıl ya. ben yıllardır bu nicki kullanıorum. Kimseden de görmedim. Kendim yaptım yaw. Jimi Hendrix abimizden esinlenerek yaptım hatta. Kardeşim ben değiştirmem nickimi. ii böyle.

• quote:

Orjinalden alıntı: aykutix

quote:

arkadaşım sen kimsin? bu forum ikimize dar ben senden eski olduğuma göre nikini değiştirirsin artık

abooo :S nasıl ya. ben yıllardır bu nicki kullanıorum. Kimseden de görmedim. Kendim yaptım yaw. Jimi Hendrix abimizden esinlenerek yaptım hatta. Kardeşim ben değiştirmem nickimi. ii böyle.

bak arkadaşım sen pek kullanmıyosun galiba forumu. değişitir şu nikini yaw güzel kardeşimJimi Hendrix de kim oluyo? boşver sen onu. sana güzel bir nick bulayım ben

• eskı olan kalsın yaw eskı olan sensın demı aykut
  • quote:

Orjinalden alıntı: tansel

eskı olan kalsın yaw eskı olan sensın demı aykut

yok yaw arkadaş eski. ama benim rütbem büyük, mesajım çok. bir de benim adım gerçekten aykut. arkadaşın adı ne acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de adım da Aykut. Herhalde yoksa neden nickim öyle olsun. Beni bilen bilir. Nâmi değer N-Gager AyKuTix derler bana :D

• quote:

Benim de adım da Aykut. Herhalde yoksa neden nickim öyle olsun. Beni bilen bilir. Nâmi değer N-Gager AyKuTix derler bana :D

memnun oldum N-Gager aykutix.Bana da karagümrüklü aykutx derler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 1 Şubat 2006 16:35:19 >

• quote:

quote:

Benim de adım da Aykut. Herhalde yoksa neden nickim öyle olsun. Beni bilen bilir. Nâmi değer N-Gager AyKuTix derler bana :D

memnun oldum N-Gager aykutix.Bana da karagümrüklü aykutx derler

• Bende n-gager ım ama nedense bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Bende n-gager ım ama nedense bilmiyorum

ngagerz a takılıormusun?

bu arada konuyu iyice saptırdığınız içinde ayrıca teşekkür ederim!!!

• resim koysaydın fiyat verirdik...

sen de istediin fiyatı yaz da ona göre düşünelim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.