Şimdi Ara

Satılık Notebook işlemciler 775 pin işlemciler ve ddr2 notebook ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırşehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    i3 2310m notebook işlemcisi: 65TL. 2. nesil i3 işlemcilerden. yurtdışından gelen laptoptan çıkardım. bi kaç kere kullanılmıştır. size göndermeden önce test edip öyle gönderirim.
    core 2 duo e4500 55 TL : şu anki bilgisayarımda kullandığım bir işlemci. yeni anakart ve soğutucu aldığımda sadece bi kez 2.4 ghz çıkarılarak deneme amaçlı oc yapılmıştır. test 10 dakika felan sürdü daha fazla kullanmadım. fansız gönderilecektir.
    pentium D 2180 45 TL : 65nm çift çekirdek işlemcilerden. oc kesinlikle yapılmamıştır. fansız gönderilecektir.
    2 GB samsung ddr2 800mhz(2rx8 pc2-6400s-666-12-e3) notebook ram 40 TL: eski laptoptan çıkma. bugün test ettirdim sağlam.
    ayrıca 256mb ddr400 ve sdramlarım mevcuttur. pmle görüşebiliriz.

Ödemeyi eft ve havale(iş bankası) ile yapabilirsiniz. komisyon sizden olmak kaydıyla sanalpazar gittigidiyor vb. açabilirim. Kargo alıcıya aittir. 100 TL üzerine kargo benden. her türlü soru için pm atabilrisiniz.
    Ekleme: Takas seçenekleri için pm atabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahit.lafci -- 23 Ağustos 2013; 17:44:35 >

• fiyatlarda ufak pazarlık payı mevcuttur. isteyene resimleri gönderebilirim.
    Edit: fiyatlarda ufak bi revize yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahit.lafci -- 23 Ağustos 2013; 17:44:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.