Şimdi Ara

SATILIK NOTE3 BEYAZ SAMSUNG GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK NOTE3 BEYAZ SAMSUNG GARANTİLİ
    27.02.2014 faturalı
    kulaklığı sıfır
    kalem aparatları sıfır
    temiz kullanılmış note3 32gb beyaz
    samsung garantili
    alan arkadaşım güle güle kullansın
    lütfen yorumlarınızı daha önce sattığım kişisel eşyalrımından aldığım referanslara ve foruma üyelik tarihime bakarak yapınız saygılar..

1325.00tl  SATILIK NOTE3 BEYAZ SAMSUNG GARANTİLİhttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/25719/f00ef8f6-a65b-417c-a1c5-14c8544a1077.jpg SATILIK NOTE3 BEYAZ SAMSUNG GARANTİLİ SATILIK NOTE3 BEYAZ SAMSUNG GARANTİLİ SATILIK NOTE3 BEYAZ SAMSUNG GARANTİLİ
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1325 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 16 Ekim 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• temizliği güzel

samsung alacaklar için uygun fiyat
  • Telefon iyi son oluru msj atar misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• Takip ve pM
  • kardeşim telefonun sıfır fiyatı 1400 tl sen 1325 istiyorsun hiç bir şey anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugi2007

kardeşim telefonun sıfır fiyatı 1400 tl sen 1325 istiyorsun hiç bir şey anlamadım?

son fiyatı 1250 yazdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Temiz kullanılmış. Cihaz güzel gözüküyor.
    Hayırlı satışlar hocam.
  • tesekkurler

• takip
  • Ürün gayet temiz, fakat sıfır ile arasında 200 TL fark var. Takiptayim, indirim olursa elden alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provocateur

Ürün gayet temiz, fakat sıfır ile arasında 200 TL fark var. Takiptayim, indirim olursa elden alacağım.

1400 liraya samsung garantili nerede var link alabilirmiyim

• bebeto10 kullanıcısına yanıt
    İkinci elde %30 nedir bilir misiniz?

İsterseniz açıp sadece bir kere elinize alın o "Kullanılmıştır". Aynı sizin telefonunuz gibi.

Sıfırı 1400 TLhttp://www.bedavacim.com.tr/Samsung-N9000-Galaxy-Note-3-Cep-Telefonu-Samsung-Garantili-_13823.html?ref=akakce&v=1.89.4

Ben ayrıca ürününüze laf etmedim indirim bekleyeceğimi düşündüğümü söyledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Provocateur

İkinci elde %30 nedir bilir misiniz?

İsterseniz açıp sadece bir kere elinize alın o "Kullanılmıştır". Aynı sizin telefonunuz gibi.

Sıfırı 1400 TLhttp://www.bedavacim.com.tr/Samsung-N9000-Galaxy-Note-3-Cep-Telefonu-Samsung-Garantili-_13823.html?ref=akakce&v=1.89.4

Ben ayrıca ürününüze laf etmedim indirim bekleyeceğimi düşündüğümü söyledim.

paralel ithalat cihazı örnek göstererek samsung garantili cihaza fiyat biçmeniz bana pek samimi gelmedi tlf gerçek değeri samsung garantili bir cihaz üzerinden olmalı değilmi ama siz gibi arkadaşlarım nedense bu tip saçma düşünceler uzerinden yorum yapma gereksini mi duyuyor aslında note 3 çin de bin tl belki biraz daha zorlarsanız benim ilana koyduğum fiyat üzerinden 2 tane note3 alabilirsiniz saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.