Şimdi Ara

+++ SATILIK NOTE 2 GARANTİLİ FATURALI ÇİZİKSİZ TERTEMİZ +++

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çorum İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Sıfırdan farkı olmayan Samsung Galaxy Note 2 telefonumu satıyorum.

telefonda en ufak bir sorun yoktur. root rom falan hiçbirşey yapılmamıştır. sıfır nasılsa aynı o şekildedir. aldığımda ekrana film alıp taktım o şekilde kullandım. şeffaf heryerini saran kılıfı ile birlikte kullandım. çizik kasa soyulması falan yoktur. kozmetik olarak 10 üzerinden 9,9 alır. daha 12 ay garantisi var. fatura tarihi Şubat 2013

genpa dan alınma orjinal flip cover hediye olarak göndereceğim ( - yada + olarak bu aksesuar fiyata etkisi yoktur yazdığım gibi hediyem.).

FİYATI : 950 TL

alışveriş Çorum içi elden görülerek yada başka illerede önce havale sonra kargo şeklinde yapılacaktır.
    KESİNLİKLE TAKAS YOK.

imei klonlanmasına karşı kesinlikle iade kabul edilmeyecektir.

EDIT : eklemeyi unutmuşum genpa dan alınma orjinal flip cover hediyem olacaktır.
     +++ SATILIK NOTE 2 GARANTİLİ FATURALI ÇİZİKSİZ TERTEMİZ +++
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalergul -- 18 Şubat 2014; 13:58:40 >

• resimler.
     +++ SATILIK NOTE 2 GARANTİLİ FATURALI ÇİZİKSİZ TERTEMİZ +++ +++ SATILIK NOTE 2 GARANTİLİ FATURALI ÇİZİKSİZ TERTEMİZ +++ +++ SATILIK NOTE 2 GARANTİLİ FATURALI ÇİZİKSİZ TERTEMİZ +++ +++ SATILIK NOTE 2 GARANTİLİ FATURALI ÇİZİKSİZ TERTEMİZ +++ +++ SATILIK NOTE 2 GARANTİLİ FATURALI ÇİZİKSİZ TERTEMİZ +++ +++ SATILIK NOTE 2 GARANTİLİ FATURALI ÇİZİKSİZ TERTEMİZ +++

• resimler devam.
     +++ SATILIK NOTE 2 GARANTİLİ FATURALI ÇİZİKSİZ TERTEMİZ +++ +++ SATILIK NOTE 2 GARANTİLİ FATURALI ÇİZİKSİZ TERTEMİZ +++ +++ SATILIK NOTE 2 GARANTİLİ FATURALI ÇİZİKSİZ TERTEMİZ +++

• resimler
     +++ SATILIK NOTE 2 GARANTİLİ FATURALI ÇİZİKSİZ TERTEMİZ +++ +++ SATILIK NOTE 2 GARANTİLİ FATURALI ÇİZİKSİZ TERTEMİZ +++

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.