Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Nokia Lumia 620 Fiyat Güncellendi Satın Al 17 Şubat 2016 22:26 1 1 Satılık Nokia Lumia 620 Fiyat Güncellendi Takas ile elime gelen cihazı satmak istiyorum Cihaz temizdir fakat ekran ile dokunmatik arasında toz var açılıp temizlenmesi gerek. ekranı kırabileceğim ihtimali olduğu için (tecrübesizliğimden) ben yapmadım. ve şebekesi biraz az çekiyor. bu öğleden sonra aldım cihazı şuan test ediyorum (19.01.2016 tarihinde ilanı ileride güncellersem diye not kalsın) avea hat kullanıyorum ona rağmen görüşme yaparken vs. problem olmadı. takasta aldığım arkadaşta problem yaşamadığını belirtti. Sadece cihaz verilecektir. Siyah renktir, En kısa sürede resimleri ekleyeceğim.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 140 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Thrustmaster Eswap Profesyonel Gamepad PS4/PC Nacon Revolution Pro Controller 2 Sıfır Thrustmaster T300 RS GT 4750tl Thrustmaster TS-PC Ferrari 488 Full Set
______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Thrustmaster Eswap Profesyonel Gamepad PS4/PC Nacon Revolution Pro Controller 2 Sıfır Thrustmaster T300 RS GT 4750tl Thrustmaster TS-PC Ferrari 488 Full Set
barhonda kullanıcısına yanıt Buyrun hocam, sadece arka plan beyazken belli oluyor. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Thrustmaster Eswap Profesyonel Gamepad PS4/PC Nacon Revolution Pro Controller 2 Sıfır Thrustmaster T300 RS GT 4750tl Thrustmaster TS-PC Ferrari 488 Full Set