Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. 2 adet vardır, sıfır hiç kullanılmadı 2 yıl garantili tane fiyatı 20, kargo alıcıya ait Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Amazon fire tv stick with alexa 1080p ve 4k Satılık Logitech Mx sound bluetooth kablosuz hoparlör sistemi Satılık Logitech G903 kablosuz mouse Satılık Logitech G613 kablosuz mekanik klavye-SIFIR
Bu tarz ürünler hiç satılmıyo..Vaktinde 300 TL verdiğim Bh-503 kulaklığı elden telefoncuya 50 TL ye zor sattım.. Kolay gelsin Hayırlı satışlar..
quote:Orijinalden alıntı: c_e_m22 Bu tarz ürünler hiç satılmıyo..Vaktinde 300 TL verdiğim Bh-503 kulaklığı elden telefoncuya 50 TL ye zor sattım.. Kolay gelsin Hayırlı satışlar.. hiç ihtiyacım yok benimde, satışa çıkarayım dedim, satılmazsa artık birilerine hediye ederim Teşekkür ederim :) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Amazon fire tv stick with alexa 1080p ve 4k Satılık Logitech Mx sound bluetooth kablosuz hoparlör sistemi Satılık Logitech G903 kablosuz mouse Satılık Logitech G613 kablosuz mekanik klavye-SIFIR
quote:Orijinalden alıntı: Dünyaninnisi quote:Orijinalden alıntı: c_e_m22 Bu tarz ürünler hiç satılmıyo..Vaktinde 300 TL verdiğim Bh-503 kulaklığı elden telefoncuya 50 TL ye zor sattım.. Kolay gelsin Hayırlı satışlar.. hiç ihtiyacım yok benimde, satışa çıkarayım dedim, satılmazsa artık birilerine hediye ederim Teşekkür ederim :) Hediye kabul edilir :-)
Merhaba, İkisini birden alsam son fiyatınız ne olur? Şarj cihazları var mı? Ücreti ne şekilde kabul ediyorsunuz? PTT kargo ile gönderebilir misiniz? Cevaplarınızı özelden veya buradan bekliyorum. Teşekkürler.
satılalı çok oldu... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Amazon fire tv stick with alexa 1080p ve 4k Satılık Logitech Mx sound bluetooth kablosuz hoparlör sistemi Satılık Logitech G903 kablosuz mouse Satılık Logitech G613 kablosuz mekanik klavye-SIFIR