Şimdi Ara

Satılık Nokia 9300i ve 9300...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk olarak garantisi 01.01.2008'de bitmiş 9300i var.2. el olarak aldım.Ekranı daha önce KVK tarafından garanti kapsamında komple yenilenmiş.Bataryası 2, 3 gün rahat gidiyor.Hiç bir donanımsal sorunu yok.Ancak bazen küçük bir renk sorunu oluyor.İç ekranın bir kısmında farklı bir renk belirginleşmesi oluyor.Devamlı olan veya ciddi anlamda rahatsız edici bir şey değil.Kapağı oynatınca düzeliyor.Bir de cihazın kenarlarında kullanımdan kaynaklanan önemsiz boya aşınmaları mevcut.Yani aslında hiç bir ciddi sorunu yok.Wi-fi v.b. tüm fonksiyonları tam anlamıyla sorunsuz olarak çalışıyor.Evimdeki wireless modemle denedim hiç bir sıkıntı yok.Tüm kutu içeriği mevcut.Ek hafıza kartı yok.

Satış Fiyatı:335 YTL.Kargo Benden...

İkinci olarak garantisi bitmiş durumda çok temiz Nokia 9300 var.Forumdan xafer nickli arkadaştan aldım.Ürün çok temiz durumda.Sadece iç ekranda 1 piksel eninde 0,8 cm uzunluğunda küçücük bir çizgi gibi bir sorunu var.Belli belirsiz, asla rahatsız edici olmayan bir çizgi.Satın alırken arkadaş bana bildirmedi.Belki unutmuştur.Ama ben hassasiyetim gereği size bildiriyorum.Tüm kutu içeriği mevcut.Ayrıca üzerinde 128 mb mmc kartı da var.

Satış Fiyatı:185 YTL.Kargo benden...

Fiyatlarda makul derecede pazarlık söz konusu olabilir.Hatta her iki ürünü birden almak isterseniz daha makul bir fiyatta anlaşabiliriz.Klonlama tehlikesine karşı sitede belirli bir geçmişi olmayan, tanımadığım, site yöneticilerinden veya bilinen kullanıcılardan birini referans gösteremeyen arkadaşlardan iade kabul edemem.Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy77 -- 15 Ocak 2008; 0:30:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --> SATILIK -- Nokia N-Gage
    12 yıl önce açıldı
    AILINIK 2017 MODEL NOKİA 3310
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.