Şimdi Ara

SATILIK -NOKIA 6630 Aksesuarları ile TAKASLIK- SonyEricsson T290i -- ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercihen Ankara içi Haziran 2007 ye kadar garantili hiçbir tamir/sorunla karşılaşmamış SonyEricsson T290i marka siyah cep telefonu. Telefoncu 30ytl veriyor ben burdan 35 ylt ye satmak istiyorum. Herhangi bir sorunu yok. Olursada iade alabilirim. Yaklaşık 2 yıl kadar önce alındı ve 1 yılını kutusunda geçirdi daha sonra kızkardeşim sadece evde kullandı, yani telefon daha evden bile dışarı çkmadı, hiçbir sorunuda olmadı. 100 + sim kart sms hafızası var, şarjı yaklaşık 2 gün gidiyor. Ses kalitesi çok yüksek, gürültüde bile rahatlıkla duyulailiyor. İkinci telefon olarak çok ideal. Siteden ürün aldım ödemesini yapmak için paraya ihtiyacım var, yani satış biraz acil.

Satış olmazsa Nokia 6630 aksesuarları ile takas yapmak istiyorum (mümkünse orjinal temiz kapak, pc için bağlantı kablosu ve kulaklık, bunlardan elinde olanlar pm den teklif yaparsa sevinirim).

T290i:

Özellikler

T290i yi kullanmak bir zevk ve arkadaşlarınızı, ailenizi aramak onunla daha rahat. Konuşurken, bir portatif kulaklığın veya T290i nin etkileyici hoparlör işlevinin özgürlüğünü tadabilirsiniz.
    Multimedya mesajlaşma (MMS) ile bir başka cep telefonuna veya bir e-posta adresine metin, müzik, ses ve renkli resimler gönderebilirsiniz.
    T290i de yazmayı kolaylaştıran tahmini metin girişiyle e-mail ve metin mesajı (SMS) atabilirsiniz.
    Eğlenmeniz için birçok oyun bulunmakta. Zamanınız olduğunda V-Rally veya Five Stones heyecanını yaşayın
    T290i de ayrıca keyifli polifonik zil sesleri de vardır. Doğumgünü veya kaçırılmaması gereken bir toplantı gibi önemli olaylarda, T290i nin etkinlik ajandasındaki uyarıcı yardımınıza koşar.
    Standart Gsm - Ağırlık (Gr) 79.2 - Şebeke Frenkansı (Mhz) 900-1800 Dual Band
    Boyut ( En x Boy x Yükseklik ) mm 101.5 x 43.9 x 19
    Konuşma Süresi ( Saat/En Fazla ) 12 - Bekleme Süresi ( Saat/En Fazla ) 300
    Telefon Hafızası Simkart Hafızası+250
    Ekran Tipi 101 x 80 Piksel, 4096 Renkli Ekran
    İşletim Sistemi Sony Ericsson
    Dahili Kamera Yok - Pil Tipi (mAh) 700 Li-ion
    Bas Konuş Yok - EDGE Yok - Wap Var - Titreşim Var - Handsfree Yok
    Infra Red Yok - Dahili Modem Yok - Java Yok
    Oyun Var - Polifonik Melodi Var - Mp3 Çalar Yok - Radyo Yok
    Ses Kayıt Var - Ses ile Arama Yok - GPRS Var
    Bluetooth Yok - MMS Var

SATILIK -NOKIA 6630 Aksesuarları ile TAKASLIK- SonyEricsson T290i -- ANKARA

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 3 Haziran 2007; 17:52:10 >

• PM ATTIM USTA
  • msj klasörü doluydu hocam sildim şimdi tekrar atıver bi zahmet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Nokia E6
    10 yıl önce açıldı
    SATILIK NOKIA E72 450 TL
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.