04.10.2007 faturalı, nokia kom. garantilidir.. siyah renk.. full kutulu, çiziksiz.. beyaz rengini alacağım için satıyorum.. 400 lira son fiyat.. kargo alıcıya aittir..
yada isteyen arkadaş beyaz rengini kredi kartına taksitle alıp bana gönderebilir.. benim telefonla takas yaparız, 60 lirasını ben karşılarım.. telefonda wi-fi hariç aklınıza gelen ve gelmeyen her türlü özellik bulunuyor.. görüntülü konuşma, symbian s60 son versiyon, HSDPA, kısa mesajları sesli okuma özelliği, 2mp kamera ve flaş, 16 milyon renk, office dosyalarını görüntüleme, 15mm kalınlık vs. özellikleri ile bence piyasada en alınası modeldir..
stokda ürün bulundurmayan dandik dundik sitelerin linklerini vermeyiniz.. çok merak ediyorsanız ben söyleyeyim.. şu an en ucuz ereyon.com da.. 459 lira..
stok olmamasına birşey diyemem ama gayet iyi bir firma hiç de dandik değil 1 gunde elime ulastı aldığım telefon ayrıca telefon açtığımda da gayet ilgililer
quote:
Orjinalden alıntı: zzzzz
stok olmamasına birşey diyemem ama gayet iyi bir firma hiç de dandik değil 1 gunde elime ulastı aldığım telefon ayrıca telefon açtığımda da gayet ilgililer
güzel ama ellerinde telefon olmayınca neye yararlar? ayrıca burada konumuz 6120 satışı..