Şimdi Ara

SATILIK NOKİA 6120 FATURALI GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 04.10.2007 faturalı, nokia kom. garantilidir..
    siyah renk.. full kutulu, çiziksiz..
    beyaz rengini alacağım için satıyorum..
    400 lira son fiyat.. kargo alıcıya aittir..

yada isteyen arkadaş beyaz rengini kredi kartına taksitle alıp bana gönderebilir..
    benim telefonla takas yaparız, 60 lirasını ben karşılarım..
    telefonda wi-fi hariç aklınıza gelen ve gelmeyen her türlü özellik bulunuyor..
    görüntülü konuşma, symbian s60 son versiyon, HSDPA, kısa mesajları sesli okuma özelliği, 2mp kamera ve flaş, 16 milyon renk, office dosyalarını görüntüleme, 15mm kalınlık vs. özellikleri ile bence piyasada en alınası modeldir..

inceleme için link..
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=16001&productId=telcepnok6120c

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

SATILIK NOKİA 6120 FATURALI GARANTİLİ

• quote:

Orjinalden alıntı: black_market

Sıfırı 437 Ytl

http://www.ceptikla.com/gsm/6120/?ref=akakce&v=1.86.9

stokda ürün bulundurmayan dandik dundik sitelerin linklerini vermeyiniz..
    çok merak ediyorsanız ben söyleyeyim..
    şu an en ucuz ereyon.com da.. 459 lira..
  • stok olmamasına birşey diyemem ama gayet iyi bir firma hiç de dandik değil 1 gunde elime ulastı aldığım telefon ayrıca telefon açtığımda da gayet ilgililer
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

stok olmamasına birşey diyemem ama gayet iyi bir firma hiç de dandik değil 1 gunde elime ulastı aldığım telefon ayrıca telefon açtığımda da gayet ilgililer

güzel ama ellerinde telefon olmayınca neye yararlar?
    ayrıca burada konumuz 6120 satışı..
  • evet arkadaşlar 6120 satılıktır 4 aydır kullanıyorum 2 ci el aldım yanında 4 gb orjinal sarj aleti orjinal kulaklık vardır fiyatı son 200 tl orjinal malzemelerini almaya kalksan 20 30 liradan aşşagı degil 4 gb de 20 tl zaten hesaplayın msn den görüşelim yada burdan msn cemguldeniz@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemmoli
    evet arkadaşlar 6120 satılıktır 4 aydır kullanıyorum 2 ci el aldım yanında 4 gb orjinal sarj aleti orjinal kulaklık vardır fiyatı son 200 tl orjinal malzemelerini almaya kalksan 20 30 liradan aşşagı degil 4 gb de 20 tl zaten hesaplayın msn den görüşelim yada burdan msn cemguldeniz@hotmail.com

Acemiliginde bu kadari yani..
    2007 yilinda bir baskasinin actigi satis ilaninda kendi telefonunu satmaya calismak..
    Muahaha. gif lerden bir demet..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N91 8Gb Tertemiz (satılık)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.