Şimdi Ara

Satılık Nintendo WII Softmod (NTSC-U) - SAKARYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Başlıkta da belirttiğim gibi Nintendo Wii satılıktır.
    Ürün NTSC-U'dur, fakat adaptörü 220 voltluk, herhangi bir dönüştürücü gerekmeksizin kullanabilirsiniz.
    Kutu içeriği tamdır, Wii Sports yanında orjinal Red Steel isimli bir oyun daha verilecek.
    Alet softmodludur, 2 gb hafıza kartı herdaim takılıdır. Kutu içeriği yanında kaliteli görüntü kablosu ve yan sanayi nuck+remote'de bulunmakta.
    Fiyat 300 TL, yer Sakarya.
    İyi forumlar
    Edit; Yer güncellemesi
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smacuncu -- 17 Mart 2021; 20:27:33 >

• pm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Alışveriş yaptığım arkadaşlar; DemirAtlı (Seasonic X-1000 Sattım), bankerim (Gskill 4x4 2133 ram sattım), Blackdiamond16 (Corsair CX-600 Power aldım), 6e (2x2 1066 Ram Aldım), onder.t (Level10 GT sattım) THE OK. (X-79 Anakart sattım), dijitalarts (modem sattım), 2. el alışveriş (HD7870 Aldım), Hie(Rat7 Aldım), muzaffer_k(PX4 9650 Sattım), maksi09(PhenomII X6 1090T aldım), wNchstR(BenQ XL2420T aldım), MsTmS(Xbox360Gamepad aldım), configsYs (Creative Tactic Alpha kulaklık aldım), Nicholai Hel (Rat 7 ile Sensei takasladım), AzM!CaN (G-105 ile Lycosa takasladım)
  • Hayırşı satışlar Topragım :)

Orijinalden alıntı: sefirx

satıldımı ürün ?

satışta
    Alışveriş yaptığğım güzel insanlar;
    We(kulaklık sattım), bulutcuk(n11 kupon sattım), ex_mod(steam hesabı sattım), DjiNN(harddisk aparatı sattım), erincsen(kindle pw2 sattım), Katates Pızartması(kitap sattım), raeindown(sennheiser cx200 sattım), raeindown(sansa clip+) sattım, timsahhh(huawei g301 sattım), katür (hohner special 20 sattım), formula2000(nokia 6300 sattım), abarisa(hp netbook aldım), Sayeh-eh Khodah(asus tablet sattım/kindle aldım), pudinkk(3ds oyun sattım), Boshful(ps3 oyun sattım), gergozen(gameboy oyunları sattım), cahitdikici(psvita sattım), soniczeki(ps3 oyunu ile ds oyunu takas ettik), jporta(sennheiser kulaklık sattım), emretig(3ds oyunu sattım), dxsar(dslite sattım), inciwetrust35(ipod shuffle sattım), toggy06(3ds oyunu sattım), laider(kindle sattım), querman(kindle aldım), xenox(galaxy gio sattım), darkest earth(galaxy gio aldım), sél@h@ttin(casio protrek prg240 sattım), ugomistral88(laptop çantası aldım), Sánchez(ipod touch sattım ko hesap aldım), Ambarad(dslite sattım), Gökhan Mmc(wow acc. sattım), hasan_apple_5461(psp sattım ipod touch aldım), olecc(dslite + supercard sattım), neo_70(psp sattım)
  • resim ekledim, bildiğiniz wii
  • hayırlı satışlar sakaryadan böyle ürünler görmek güzel bir de wii u satan olursa süper olur

PS4 psn bilalsag54 PSN Alışverişler vanbasten10 jakin33 Hock Hover *planet* DaveJones PaladinRudjack tambjk ssj shngzm wrisy solucan12 abstergo78 darkdevil35 iCankat PlayerX sezzoi
  • bill54 kullanıcısına yanıt
    Tesadüfen gördüm az önce satışa koymuştum :)
    Youtube Kanalım:https://www.youtube.com/@TeknolojiOdasiGaming Teknoloji Odası Gaming
  • Xbox 360 fw li yanında gta 5 gta 4 maffia 2 rdr1 fifa 19 street fighter crysis 3 mortal kombat ve daha birçoğu+softmodlu nintendo wii 80 gb oyun dolu hdd ile takas düşünürmüsün eksiksiz herşeyi tam ikisininde+ps4 last of us part 2+r4 lü nintendo ds ile takas olurmuu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.