Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILMIŞTIR] Satılık Nintendo Switch V1 Kırılabilir Versiyon Satın Al 23 Temmuz 2023 14:01 1 1 [SATILMIŞTIR] Satılık Nintendo Switch V1 Kırılabilir Versiyon SATILMIŞTIRMerhabalar uzun süredir elimde bulundurduğum lakin kullanmadığımdan dolayı satmaya karar verdiğim V1 Nintendo Switch 'imi satıyorum. Herhangi bir problemi yok, online banı falan da yok. Başka bir switchim var ve onu cfw' lerken buna da bakmıştım oluyor mu diye ve olabiliyordu ama kırmadım. Dock'u ve sarj aleti yok. Bildiğim kadarıyla telefon sarj aletiyle falanda sarj edilebiliyor. İstanbul içi elden verebilirim veya havale kargo yapabilirim. Herhangi bir sorunuz var ise lütfen çekinmeyin. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech G Pro X Superlight 2 Siyah Sıfır Jelatinli Alınık 3080ti [SATILMIŞTIR] Satılık Nintendo Switch V1 Kırılabilir Versiyon Referans İlanı - God of War 3 remastered