Şimdi Ara

SATILIK NINTENDO SWITCH KONTROL CİHAZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Isparta İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK NINTENDO SWITCH KONTROL CİHAZI

Ürünü aslında kendim için almıştım ama bendeki model Oled olduğu için maalesef olmadı. Normal Switch'lerle, Oled modeller arasında çokta az olsa bir boyut farkı varmış, bunu da öğrenmiş olduk. Cihazı Ali Express'ten almıştım, bana maliyeti ne ise o fiyattan vereceğim, lütfen pazarlık teklif etmeyiniz. Hiç kullanamadığım için cihaz sıfırdır, resimlerden nasıl bir kontrol cihazı olduğu zaten anlaşılacaktır diye düşünüyorum.

Oled modellere uygun değildir, normal LCD ekranlı Switch'ler içindir, alacak arkadaşlar bu konuya özellikle dikkat etsin, ben yaptım, siz yapmayın.SATILIK NINTENDO SWITCH KONTROL CİHAZI 

Alışveriş önce para, sonra kargo şeklinde olacaktır, lütfen özel mesaj ile iletişim kurun. Kargo alıcıya aittir, sadece Aras ve PTT kargo seçeneğim var, hangisini isterseniz onunla yollarım.

FİYAT. 1200 TL'dir

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Isparta Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Oled için bunu size tavsiye ederim
    qrdgame
    QRD Stellar T5 Wireless Joy-pad with Hall-effect Joysticks for Switch/Switch OLED
    https://qrdgame.com/products/qrd-stellar-t5-wireless-joy-pad-for-switch-switch-oled

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ReDL4X R kullanıcısına yanıt
    Aynı modelin oled için olanı sipariş ettim, bu modelleri çok beğeniyorum, kullanamadık ama kalitesi gayet iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.