Konsol 24.11.2011 tarihinde, sıfır alınmıştır. Aqua Blue modelidir. 2 yıl garantili olup, Nortec garantil belgesi ve full kutu içeriği ile yollanacaktır. AR kartlar hiç kullanılmamıştır. Konsolda en ufak bir kılcak çizik bulunmamaktadır. Kondisyon olarak 10 üzerinden 10'dur. Yanında 7 adet oyun bulunmaktadır. Oyunlar orjinal kutusunda, kitapçıklıdır.
- Resident Evil Revelations - Super Mario 3D Land - Legend of Zelda Ocerina of Time 3D (Vatan Bilgisayar çıkışlı, faturalı) - Resident Evil Mercenaries 3D - Street Figter 4 3D - Transformers 3D - Ridge Racer 3D
Konsolun yanında 2 adet kılıf bulunmaktadır. Birincisi, dışarıda taşıma amaçlı, Türkiye'de bulunmayan, orjinal Nintendo ürünü, Mario amblemli, 3DS kılıfıdır. Kılıf aşağıdaki kılıftır.
Diğeride vde kullanmak amaçlı, yine orjinal Nintendo ürünü, kırmızı, Super Mario 3D Land kılıfıdır. 2 kılıf da Türkiye'de bulunmamaktadır.
Konsolun, oyunların ve aksesuarların fotoğraflarını ayrıntılı olarak çekmeye çalıştım. Resident Evil Revelations'un kutusu işyerinde olduğu için onu çekemedim. Kartuşunun fotoğrafını görebilirsiniz.
Nintendo Shop'da kullanmaya hazır 10 Sterlin (30 TL) bulunmaktadır. Alacak oyun bulamadığım için yüklediğim gibi duruyor. Ayrıca konsolda Metar Gear Solid 3 3DS demosu da bulunmaktadır.
Nintendo 3DS + 7 Oyun + 2 orjinal kılıf + 10 Sterlin, yani hepsi için istediğim fiyat 900 TL'dir. Pazarlık, malesef düşünmüyorum.
Kesinlikle ayrı ayrı satış yokyur. Satma sebebim konsolu Mario 3D Land ve Resident Evil Revelations için satın almış olmam ve muradıma ermemdir :) Zelda 2 saat ancak oynanmıştır. Diğer oyunlar deneme amaçlı oynanmıştır. Denizli içi elden, deneyerek teslim edebilirim.
İlan her türlü yoruma açıktır. Fakat lütfen takas veya ayrı ayrı satış teklif etmeyin.