Şimdi Ara

Satılık Nintendo 3DS konsol ve 2 oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pembe 3ds imi satıyorum.toplam en fazla 2 gün oynanmıştır, bilgisayarım bozuldu yenisini almak için satmam gerekiyor. kutusundaki kitapçıklar duruyor, kendi stylus'ı ve yedek stylus + şarj yatagı ile birlikte veriyorum içinde AR kartları kırıştırılmamış şekilde mevcuttur oyunlar ise konsolun üzerinde verilen nintendogs cats oyunu ve kendim satın aldıgım Thor god of thunder oyunudur kitapçıkları yerinde orjinal oyunlar cihazın versiyonu : 7.2.0-17E dir. üzerinde 2 farklı R4 Kart vericem fakat eski r4 kartlar oldugundan dolayı kopya oyun çalıştırmıyorlar güncellenmeleri gerek onların resimlerini koymadım dileyen olursa onlarıda koyarım kart okuyucularınıda vericem r4 kartların tekrar belirtiyorum üzerinde verdigim r4 kartları güncellenmedigi için kopya oyun çalıştırmazlar Cihazın üzerinde çizik yok tertemiz kullanılmıştır herşeyi sorunsuz şekilde çalışmaktadır istanbul içi elden satıyorum. eger elden olmazsa önce para sonra kargo olabilir. küçük bir not olarak cihazın üzerinde fazladan bir nintendogs oyunu verecegim bu Nds versiyonudur 3boyutlu degildir kutusu yoktur. istedigim Fiyat 200 TL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     Satılık Nintendo 3DS konsol ve 2 oyun Satılık Nintendo 3DS konsol ve 2 oyun Satılık Nintendo 3DS konsol ve 2 oyun Satılık Nintendo 3DS konsol ve 2 oyun Satılık Nintendo 3DS konsol ve 2 oyun Satılık Nintendo 3DS konsol ve 2 oyun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.