Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Nintendo 3DS + Gateway Kart Satın Al 4 Mayıs 2015 11:22 1 1 Satılık Nintendo 3DS + Gateway Kart Arkadaşlar buz mavisi rank 3DS'imi satıyorum.Cihaz 9.2 versiyondur ve Gateway 3DS kart uyumludur,dilediğiniz 3DS oyununu indirip online veya offline olarak oynayabilirsiniz cihazda. Kutu içeriği , aksesuar,şarj aleti eksiksiz. Ayrıca cihazın yanında: -Mario Kart 7 Kutulu oyun -Sandisk 16 GB SD Kart -Sandisk 8 GB Micro SD kart veriyorum. Fiyat: 370 TL Gateway kart kesinlikle orjinal ve sıkıntısızdır.Cihazda kırık,çizik vb. bir durum yok. Antalya'da yaşıyorum,komisyonu karşılarsanız Sanalpazar açabilirim Antalya'dan da elden gelip alabilirsiniz. Kargo alıcıdan,takas ve pazarlık payı abartmamak koşuluyla olabilir. Alacak arkadaşa iyi oyunlar şimdiden.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 370 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Nintendo Switch v1 CFW + 64 GB SD Kart + Aksesuarlar Satılık Meta Quest 2 - 128 GB Satılık XBOX Series X - Tek Kol (-KİRALIK OYUNLAR-) KENA: BRIDGE OF SPIRITS, DEATHLOOP ve dahası ... (-- KİRALIK PS5 OYUNLAR -- )