Şimdi Ara

Satılık Nintendo 3ds Aqua Blue + Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , satılık kutusunda 0 ürün 3ds Aqua Blue ve yanında da 0 ürün Steel Driver oyununu vereceğim.Fiyat 300 Tl 'dir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Denver -- 6 Ocak 2014; 4:09:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 200 e teknosadan alıp burada 300 e satmak ne kadar doğru sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitar -- 6 Ocak 2014; 15:06:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın da doğruluktan bahseden siz misiniz ? Gateway kartları satıyorsunuz bu düpedüz sahtekarlık değil mi ? Ayrıca teknosa da bu ürünler kalmadı .Eskidendi o. Benim ürünüm 2 yıllık garantilidir.

• Demek urun satildi, 300TL ye kim aldi acaba?

Artik bukadar parayi sayan bu 3ds merakliyi referans verirken goruruz.
  • Hocam öncelikle ben o gateway kartları denemek için almıştım ve işim bittikten sonra sanalpazardan aldığım fiyata sattım. Bunun neresi sahtekarlık acaba sizin gibi tutupta % 50 kar koyup satmadım. Eğer sahtekar arıyorsanız önce kendi ilaninıza bakın.

Ayrıca teknosada hala bu ürünler var ve hepsi 2 yıl garantili bende teknosadan aldım konsolumu ve gayet bulunabiliyor. Eğer 2 yıl garantisi varsa zaten sizdekinin demekki sizde yeni almışsınız. Hem teknosadaki ürünlerin hepsi teşhir sizinki nasıl sıfır oluyor acaba?

• tarzan.cheetah kullanıcısına yanıt
    Ürün forumdışı satıldı yoksa size neden satmak istemiyim ?

• halitar H kullanıcısına yanıt
    sen 150 tl ye sıfır 3ds bul ben senden on tane alayım. Ben ilanda pazarlık teklif etmeyin demedim zaten 250 275 teklifler de geldi. Ayrıca şunu da söyliyeyim. Nintendo Türkiye üzerinden çekilmiştir elde kalan ürünler çok ucuz yada pahalı satılabilir burada kimsenin hakkını yemiyoruz.İstemeyen almaz bu kadar net söylüyorum. Teknosa'daki ürünlerin hepsi teşhir değil. En azından benim sattıklarım değil.
    Her teknosa da bulunmuyor malesef ben şehir değiştiripte almıştım bunu bulunduğum şehirde yoktu .Artık tek tük kaldı olanlarda sorunlu olabiliyor bazen.
    Kısacası istersem ticaretini yaparım bu oyunun kimsenin hakkını yemiyorumhttp://www.nintendo.com/3ds resmi sitesine bak orda 340 tl.Boş boş konuşmayı da kes.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] New Nintendo 3DS XL
    3 yıl önce açıldı
    Satılık New Nintendo 3ds XL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benden 150 tlye 10 tane al burada 300 e sat gene değil mi? Ben sadece insanları uyarmak istedim ordan burdan mezarcılık yapıp nasılsa birkaç tane keriz düşürürüm diye ilanlar açanlara kanıp kazık yemesinler istedim. İsteyen alır isteyen almaz orası ayrı. Ben zaten ucuz 3ds var demedimki kalmadı artık 3ds ben senin %50 kar koyup insanları kandırmaman gerektiğini söyledim. Ayrıca yazdığın mesajlara bak kimin boş konuştuğunu anlarsın.
    Birader senin kafan iyi galiba ? Ürünün uluslararası fiyatı 340 TL.Eğer hala nintendo'nun Tr'ye hizmeti devam etseydi bu fiyattan kapış kapış giderdi. Teknosa kalan ürünleri elden çıkarmak için satıyor.Çoğu defolu ... Size link attım yukarıda uluslararası satış fiyatını... O yüzden boş konuşmayın dedim. Adamın bulunduğu şehirde olmuyor bazen almak isteyebiliyor.Bende başka bir şehirden aldım masrafım var sonuçta..Herkesin zamanı olmayabiliyor yada bulamayabiliyor.Eğer aldığım fiyattan satarsam zaten zarara gimiş olurum.Tabii ki kar koyarım üzerine.Forumda 2.el 3ds ler 250 den giderken jelatinli 3ds + oyunun 300 den gitmesi mantıksız değil. Kimsenin hakkını yemiyoruz. Asıl hak yemek sizin gibi gateway kartlarını alanlar.Sizin yüzünüzden yeni oyunların çıkması zorlaşıyor. Zaten gateway kartı kullanmak için isteyenlere satmam açıkca söylemek gerekirse.Yukarıda yazan arkadaşta gateway için alacakmış .Zaten satılmıştı ama sırf bu yüzden ona da satmak istemezdim... Daha cevap vermeyeceğim size çünkü siz boş bir insansınız. Sadece boş boş konuşup kendine müslüman takılan tiplerdensiniz sanırım.. Hak yiyen sizsiniz bunu da kabul edersiniz umarım . Allah sizi ıslah etsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Denver -- 8 Ocak 2014; 16:15:06 >

• Gateway kartı kullanmak için gerekli versiyonlardan oyun almak isteyen birisimi yazıyor bunları cidden şaşırtıcı
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86003677&p=1#86003677
    Seni böyle bir anda orjinal manyağı yapan neydi çok merak ediyorum meyse tartışmayı daha fazla uzatmayacağım belliki bir yere varmayacak.

evet arıyorum doğru. ama gateway kartı için aramıyorum ticaretini yapıyorum şahsen. gateway kartı ile alakası yok sadece gateway versiyonunu getirdiği için orjinal kullanıcılar için de fiyatları daha yüksek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.