Lost Ark
Sceptrum EU serverında
ilvl 1376 Gunlancer
ilvl 1329 Sorcerer
ilvl 966 Glavier
ilvl 860 Deathblade
honing failler sağolsun fazla gold kalmadı 1100 crystal, 10k gold, 5mil silver, 293 phoenix plume ve storage ilk günden beri tüm login rewardlar var ghost ship alındı vs
baya bir oynandı collectibles, island soul vs kastım
19 Hazirana kadar crysaline aura mevcut ayrıca login hediyesi olarak +40 gün ekleme yapabileceğiniz aura eşyaları inventoryde bulunuyor
not: oyunu aktif olarak oynamaya devam ediyorum o yüzden ilvl ve gold değişiyor resimleri sonra güncellerim
New World
Karakter Level 60 (EU) vega serverında faction değişebilir
110k gold, 250k+ ederli bir hayli craft(366 asmodeum,360x tüm diğer t5 mats,284 runestone sadece burası 200k+), trophy vs malzemeler storagelarda mevcut ayrıca 12+ genesis, 3 lazarus, 5 mutated orb mevcut sadece bunların ederi 100k veya üstü eder tabi son 1,5 aydır oynamadığım için fiyatlar değişmiş olabilir bilmiyorum
ek: 3 nisan tarihinde girip market fiyatları baktığımda malzemeleri satarsanız yaklasık 300k civarı elde edebilirsiniz yani hesapta 400k civarı gold var diyebiliriz + orb fiyatları bunu bilmiyorum
mining, harvesting, weaving, leatherworking, smelting, stonecutting, furnishing ve armoring 200, jewelcraft/arcana 150+
full voidbent ve bir çok craft skill set ve parçaları mevcut
3 ana şehirde evi mevcuttur
tüm slotlar 600 expertise
Steam hesabında sadece bu iki oyun mevcut
sadece new world ve lost ark hesabında bulunan gold ederi 150$+ ayrıca benzer şekilde 1370+1x t3 alt benzer hesap fiyatları 150-200$ civarı satılıyor
lost ark 1370+ yapmak ciddi gold ve crystal gerektiriyor ayrıca bunlara ayrılan süre vs hesaba katarak fiyat teklif ederseniz sevinirim

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.