Şimdi Ara

satılık naviyasyon navturk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar cihaz iki gunluk acil satmam gerekiyor faturalı garantili son fiyatım 750 ytl urune burdan bakabilirsiniz arkadaslarwww.navturk.com msn orhangun50@hotmail.com tel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzmete -- 8 Nisan 2013; 16:46:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güzel alet.Yol bilgisayarı olmayan araçlar için iyi.Bmw'de en son gördüğümde yol bilgileri yüklenebiliyordu.Bunda da güncelleme var mı acaba?yoksa direk uydudan mı alıyor?
  • uydudan yayın alıyor adres degişiklikleri oldugunda guncelleme yapılıyor

• 12v ile çalıştığına göre arabada kullanılması şart değil.Her yerde kullanılır bu.
  • bunu arabada kullanmak için herhangi biraylık ücret vs gibişeyler ödeniyormu.yoksa bunu alıp taktıktan sonra hiçbir servisücreti vermeden kullanabiliyormuyuz.
  • cihazın yanında arac sarzı ve normal sarj aleti var aracta kullanmak sart degil tabiki pili 3 4 gidiyor dedi bana navturk ben daha tam kullanamadım ama 2 gun oldu ufak tefek kullandın pil seviyesi %60 lardaydı cihazın yenisi 890 ytl dir saygılar.. cihazı aldıktan sonra hiç bir ucret odenmiyor yayını uydudan alıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzmete -- 11 Kasım 2005, 23:52:49 >

• arkadaslar fiyattı 725 ytl te indirdim son acil satmam lazım saygılar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK TURKCELL T20
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.