Şimdi Ara

SATILIK N95 8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon 1 aylıktır ve sadece bir hafta kullanılmıştır. Çok temizdir. Tek bir çizik dahi yoktur sıfırdan farkısızdır. Orjinal Finland malıdır Maddi sıkıntıdan dolayı satıyorum. Yurtdışından gelmiştir, kaydı yaptırılmıştır. Faturası, garanti belgesi ve kutusu ile birlikte teslim edeceğim. Orjinal kulaklığı, şarj kablosu, tv bağlantı kabloları ve cdsi ile birlikte. Bakırköy, Taksim ve civarına elden tesli edilebilir. Fiyatı 825 YTL. Siteye resmini koyamadım neden bilmiyorum, mail atabilirim. İlgilenen arkadaşlar için iletişim bilgilerim,

Cenker Elbirler
    cep : 532 650 70 72
    mail-msn : cenkerelbirler@hotmail.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Garantili olanlar 800ytl ye zor alıcı bulurken yurtdışı cihaz için 825ytl fazla değilmi ?...
  • Yarbay olmuşsunuz ama burdaki forum kurallarını henüz kavrayamamışsınız.

İkinci el fiyatlarıyla ilgili yorumlarınızı kendinize saklayınız. İlla bir fikrim var içimde tutamayacağım diye düşünüyorsanız pm'den mesajlarınızı atabilirsiniz.

Ayrıca ilanımda belirttiğim üzere cihaz 1 sene uluslararası garantiye sahiptir.

Saygılar hürmetler

• Telefon kıbrıs'tan alınmış ve bir senelik KVK ve başarı garantisine sahipti. Herneyse.. telefon 825 YTL'ye satılmıştır. Hayırlı olsun.

PS : Sayın Yarbay, lütfen ikinci el fiyatları konusundaki -eğer çok istiyorsanız- yorumlarınızı pm'den belirtiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık iriver clix 2 8GB.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.