S.a Beyler Elimde N70 var. Ablam telefonu suya düşürmüş sonra cikarttik kuruttuk filan. teknık servise götürdük temizleriz ama garanti veremeyiz dediler. bizde vermedik tamire. neyse ben arada bir kullandim bu suya düşmesinden sonra.
Telefon 2007 kasım ayının 3ünde alinmiştir Arçelikten. daha garantise baya var 10 ay filan olmus. çizik ön panelde yok ama arka tarafinda azcik var yanı ince ayrintili olarak incelersek öyle görebiliyoruz.
bunun dısında telefonun kulakligi yok. geri kalan hersey mevcut.
fakat şunu söylemeliyim ki . telefonu şarja takınca ısınma problemi oluyor. yanı telefon ısınıyor. ben bataryasından kaynaklandigini düşünüyorum. demek istedigim şu : telefonu aldiktan sonra Hocam bu ısınıyordu vs gibi şeyler söylemeyin. şimdiden iyi niyetli bi kullanici olarak söylüyorum.
bunlarin dısında telefon çalişiyor yanı arama yapiyor radyosu calişiyor resim ve video çekebiliyorum hic bir sorun yok. sadece o ısınma olayi var.
İstanbuldan Elden verebilirim alici cikarsa tabii. Takas istemiyorum kesinlikle. Fiyat net olarak : 150 YTL (bizimkiler buna 480 YTL saymişlardi 10 ay önce)
Hocam ısınmanın sebebi oksitlenmedir ve cihaz temizlenmez ise normal kullanımla en fazla 1-1,5 ay gider...Yani bu durumda kullanman telefona zarar verir.Bunları yazma sebebim arası sıra kullanıorum yazmışsın o nedenle yani ..Ok HAYIRLI ŞATIŞLAR.......
benım msjim neden siliniyor anlamiyorum !!! yanliş bişey demedim.