Şimdi Ara

Satılık N70 Alınık K750 vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlanı değiştiriyorum. Elimdeki Nokia Club (kvk) garantili full kutulu N70 cihazımı satıyorum. Takasda olur. Takas olacak modeller
    K750
    6630
    1100

K750 Arıyorum yada Nokia 11** serisi bir tel. Cihazların faturalı olması ön koşuldur!

K750 sıfır fiyatı 700 civarında iken, ben 500 liraya zor satmıştım. Şu anda sıfırı internetde 550, piyasada ise 530 liradır. bana öyle uçuk rakamlarla gelmeyin, sıfırı 530 lira olan bir telefonun ikinci eli 400 lira bile etmez, şu anda bunun ederi en fazla 350 liradır aslında ama cihazın temizliğine göre 400 lira belki verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 19 Ağustos 2006; 22:41:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• k750 cihazımı satıyorum 1gb MS ve w800i kulaklığı ile baraber 500 YTL
  • PM ler cevaplandı. Arkadaşlar lütfen makul rakamlar yazınız. Sıfırını 530 liraya almadım ben! İkinci elinede şu durumda 400 liradan fazla veremem.

• Bugün İstanbul Bostancı istasyonun alt geçidindeki telefoncuda gördüm k750i.

Vitrinde idi, sıfır zannedip sordum, 2. elmiş, kafadan 350 YTL dedi.

Yolu düşenin haberi ola...
  • w800i olur mu?
    garantili faturalı olursa eğer görüşelim Noxco
  • @amcabey zaten şu durumda ederi 350 dir, bakma sen burdaki arkadaşların fiyatları şişirdiğine, telefoncuya götürseler 300 vermezler. Bana göre bir K750 nin ederide 350 dir...

@Cellat o w800 şu senin çevirdiğin K750 mi yoksa :) yok değilse göreşilem, fiyatı pm salla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6680 ile takas yapar mısın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.