Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK MSI Z87 G45 ANAKART Satın Al 9 Temmuz 2014 19:15 1 1 SATILIK MSI Z87 G45 ANAKART Z87 ÇİPSETLİ ANAKARTIM SATILIKTIR. ÖN PANEL USB 3.0 PORTUNUN 19 İĞNESİNDEN BİRİSİ KIRIKTIR. FAKAT USB 3.0 PORTLARININ ÇALIŞMASINA ENGEL DEĞİLDİR. EĞER SATILIRSA ALAN ARKADAŞA MAHÇUP OLMAMAK İÇİN BUNU YAZDIM. YOKSA KAYDE DEĞER BİR SORUN DEĞİLDİR. FİYATI 250 LİRA OLARAK BELİRLEDİM. PAZARLIK DÜŞÜNMÜYORUM ÇÜNKÜ İYİ BİR FİYAT BELİRLEDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM. SATMA SEBEBİM İSE Z97 ÇİPSETLİ ROG SERİSİ KART ALACAĞIMDANDIR. MÜMKÜNSE ELDEN TESLİM ETMEK İSTİYORUM. BOSTANCI METRO DURAĞI VEYA KADIKÖY METROBÜS DURAĞINDA ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM. VEYA KARGO KARŞI TARAF ÖDEMELİ PTT KARGO İLE YOLLAYABİLİRİM. SANALPAZAR MAALESEF AÇMIYORUM. SADECE ELDEN TESLİM,PTT BÜROSUNDA ÖDEMELİ VEYA HAVALE SONRASI KARGO ŞEKLİNDE GÖNDEREBİLİRİM. ÜRÜN İNVENTUS FATURALI OLUP GARANTİSİ DEVAM ETMEKTE. FATURASI VE EKSİKSİZ KUTU İÇERİĞİ İLE BİRLİKTE TESLİM EDİLECEKTİR. ŞUAN SİSTEMİMDE KULLANDIĞIMDAN RESİM EKLEMEDİM.AMA İSTEYEN ARKADAŞ OLURSA GÖNDEREBİLİRİM. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Temmuz 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] AMD RYZEN 5 3600 Corsair Vengeance LPX 2x8 GB 3200 MHZ [SATILDI] BENQ XL2411Z 1080P 144 HZ Atlanta HD Box
Ürün Ferman Beye satılmıştır. hayırlısı olsun iki taraf için de ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] AMD RYZEN 5 3600 Corsair Vengeance LPX 2x8 GB 3200 MHZ [SATILDI] BENQ XL2411Z 1080P 144 HZ Atlanta HD Box
FoxPark kullanıcısına yanıt İki taraf içinde hayırlı olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >